Dortmund med syv kamper uten seier når Bremen er gjester på lørdag

Borussia Dortmund – Werder Bremen
Signal Iduna Park, Dortmund
Bundesliga, runde 15
Lørdag klokken 15.30

Borussia har syv strake kamper uten seier. Lørdag tar de imot Werder Bremen som endelig har begynt å vinne fotballkamper. Få siste nytt og live stream til kampen.

Faller som en sten på tabellen

Borussia Dortmund toppet tabellen og var ubeseiret i Bundesliga da RB Leipzig kom på besøk på Signal Iduna Park i den åttende serierunden. Leipzig vant 3-2 og siden det har ikke Dortmund vunnet i Bundesliga.

Seks kamper har det blitt, og fangsten er tre stusselige poeng. Det har ført Dortmund helt ned på en sjetteplass på tabellen, hele ti poeng bak ligaleder Bayern Munchen.

I midtuken gikk klubben på et knepent 2-3-tap borte mot Real Madrid i Champions League. Det holdt til tredjeplass i gruppen bak Tottenham og nevnte Real Madrid, og Dortmund skal dermed spille Europa League-sluttspill på nyåret.

Vant endelig i runde 12

Werder Bremen sto med kun fem poeng etter elleve serierunder og nest-sisteplass på tabellen da Hannover kom på besøk på Weserstadion for tre serierunder siden.

Og når seieren endelig kom, kom den med stil. Werder Bremen vant 4-0, og også neste hjemmekamp endte med seier da Stuttgart ble slått 1-0 forrige helg.

I runden mellom tapte de 0-2 borte mot RB Leipzig, og Werder Bremen har dermed fortsatt til gode å vinne en bortekamp i årets Bundesliga.

Klubben fra nord-Tyskland står nå med 11 poeng etter 14 serierunder, det plasserer dem fortsatt under nedrykksstreken på tabellen.

Pierre-Emerick Aubameyang

Borussia Dortmund er avhengig av sin toppscorer Pierre-Emerick Aubameyang for suksess denne sesongen.

Tidligere møter

Hele 54 ganger siden sesongen 1993/94 har de to klubbene møtt hverandre i tellende kamper, med Borussia Dortmund som det klart beste laget historisk sett.

27 ganger har de gulkledde halt i land seieren, mot Werder Bremens 18. Ni av kampene har endt med uavgjort og poengdeling.

I fjor vant Dortmund begge Bundesliga-oppgjørende. Hele syv mål ble det på Signal Iduna Park da Werder Bremen vant 4-3, mens det endte med 2-1-seier på Weserstadion.

Skader og suspensjoner

Det er enda omtrant fire måneder før Marco Reus er ventet tilbake fra sin kneskade, som har holdt han på sidelinjen siden mai i år. Sebastian Rode, Lukasz Piszczeck, Gonzalo Castro, Mario Götze og Maximilian Philipp er alle ventet tilbake i løpet av den neste måneden.

Den islandske landslagsspissen Aron Jóhannsson sliter med en kneskade og er ikke ventet å spille for Werder Bremen lørdag. I tillegg er midtstopperen Luca Caldirola ute med en forslått fot.

Hvordan ser man kampen med live stream i Norge?

Ingen distrubitører har kjøpt rettighetene til å sende Bundesliga i Norge denne sesongen. Det er derfor ingen mulighet for å se kampen på norsk TV.

Men det er fortsatt mulighet for dem som er glad i å se på tysk fotball. Bet365 sender denne og de fleste andre Bundesliga-kamper via deres live-streamingstjeneste.

Alt du behøver er en aktiv konto hos bet365, så ser du både denne og alle andre kamper de har tilgjengelig uten ekstra kostnad. En aktiv konto vil si du enten har penger disponibelt på kontoen din eller har plassert et bet de siste 24 timene.

Har du ikke en aktiv konto hos bet365 følger du disse enkle stegene:

Så ser du denne kampen pluss tusenvis av andre kamper fra Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1 og flere andre ligaer fra resten av verden. Du kan også se andre idretter som håndball, tennis og ishckey uten ekstra kostnad.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler