Bundesliga: Borussia Dortmund mot Hertha Berlin

Lørdag kveld skal Per Ciljan Skjelbred og Rune Almenning jarsteins Hertha Berlin bryne seg på Borussia Dortmund på bortebane. Les mer og finn live stream her.

Begge åpnet Bundesliga sterkt

Årets Bundesliga-sesong startet forrige helg og begge de to lagene som møtes på Westfalenstadion lørdag åpnet med seier.

Borussia Dortmund startet sesongen borte mot Wolfsburg og vant til slutt kampen med 3-0 etter scoringer av Chrstian Pulisic, Marc Bartra og Peirre-Emerick Aubameyang.

Mens Hertha Berlin åpnet med hjemmekamp, en kamp som endte med 2-0 over Stuttgart etter to mål av Mathew Leckie.

Vingen kom fra Ingolstadt i sommer der han forrige sesong spilte 25 kamper fra start uten å score et eneste mål.

Både Rune Almenning Jarstein og Per Ciljan Skjelbred spilte hele kampen for Hertha Berlin.

Rune Almenning Jarstein Hertha Berlin

Rune Almenning Jarstein holdt nullen i serieåpningen og har befestet sin posisjon som en av de aller beste keeperene i Bundesliga.

Heldig med seedingen i Champions League

Borussia Dortmund ble seedet i gruppe to i trekningen til Champions League-gruppespillet og slapp dermed å møte lag som blant annet Barcelona, Paris Saint-Germain og de to lagene fra Manchester i England.

Tidligere møter

De to lagene har møttes 36 ganger i ligaen siden 1993/94-sesongen og det er Borussia Dortmund som historisk har gjort det best i oppgjørene.

Totalt 17 seire har det blitt til de gule og svarte, 10 av dem på hjemmbane. Hertha Berlin står med 10 seire mens 9 har endt uavgjort.

Sist lagene møttes var i forrige Bundesliga-sesong i mars, da stakk Hertha berlin av med seieren på hjemmebane med 2-1.

Skader og suspensjoner

Det er fortsatt usikkert om Ousmane Dembélé får lov til å spille kamp for Dortmund etter at han har vært suspendert av klubben grunnet sin oppførsel i overgangssaken med Barcelona.

Både Barcelona og Dembélé har uttykt ønske om en overgang men Dortmund har avvist alle bud den spanske klubben har kommet med. De siste ryktene sier at Dortmund krever 128 millioner pund for franskmannen.

Ellers er Marco Reus fortsatt langtidsskadet, man forventer ikke han tilbake før tidlig neste år. Dortmund må også klare seg uten André Schürrle og Sebastian Rode.

Hertha berlin har Julian Schieber og Davie Selke ute med langtidsskader og Valentino Lazaro, Maximilian Mittelstadt og Jonathan Klinsmann ute med mindre skader.

Ousmane Dembele

Ousmane Dembélé har havnet på kant med ledelsen i Dortmund etter at Barcelona begynte å vise interesse for han.

Hvordan får du sett kampen med live stream i Norge?

Det er ingen distrubitører som har kjøpt rettighetene til å sende årets sesong av Bundesliga i Norge, men det er mulig å se Bundesliga på bet365 sin live streamingstjeneste.

Så lenge man har en aktiv konto hos bet365 er det mulig å se denne, og de fleste andre kampene i årets Bundesliga med live stream uten ekstra kostnad.

En aktiv konto vil si at du har penger disponibelt på konto eller har plassert et bet de siste 24 timene.

Har du ikke en konto hos bet365 følger du disse enkle stegene:

Så kan du se denne kampen pluss tusenvis av andre fra Bundesliga, La Liga, Ligue 1, Serie A og Eredivisie, pluss flere titalls andre ligaer rundt om i verden.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler