Ligaleder Bayern Munchen møter Augburg på hjemmebane lørdag

Bayern Munchen – FC Augsburg
Allianz Arena, Munchen
Lørdag klokken 15.30

Augsburg tapte stygt i tilsvarende oppgjør i fjorårssesongen og er ute etter revansje. Vi gir deg siste nytt og live stream til kampen.

«Hele laget» på landslagsamlinger

Den siste uken har det vært internasjonal pause i Tyskland som i resten av verden, men det har ikke vært mye pause for Bayern Munchen-spillerene.

Mer eller mindre hele førstelaget har vært bortreist i forbindelse med diverse landslag, først og fremst det tyske. Tyskland spilte 2-2 hjemme mot Frankrike og 0-0 borte mot England i de to vennskapskampene landet spilte.

Leder ligaen

I starten av årets Bundesliga-sesong så det ut til at Borussia Dortmund skulle være helt overlegen, og flere avskrev Bayern Munchen allerede i den tredje serierunden da de tapte 2-0 på bortebane for Håvard Nordtveit og Hoffenheim.

Men Bayern har ikke tapt siden og står nå med fire strake seiere i serien. Det plasserer dem på toppen av tabellen, fire poeng forann RB Leipzig på andreplass og seks forann Borussia Dortmund på tredjeplass.

Augsburg er revansjesugen

Augsburg tapte hele 0-6 for Bayern Munchen i vårsesongen og laget fra Bavaria klør etter å rette opp igjen inntrykket og vise at de kan bedre lørdag.

Til avisen Augburger Allgemeine sier Augsburgs stjerneskudd Philipp Max at han ønsker å si unnskyld til fansen for det som var det verste Bunesliga-tapet i klubbens historie og at de drar til Munchen med en god følelse og er sikker på at de vil levere en bedre forestilling enn forrige gang.

Allianz Arena Munchen

Kampen spilles på Bayern Munchens hjemmebane Allianz Arena. Den ble bygget ny til VM i Tyskland i 2006 og har en kapasitet på 75.000 tilskuere.

Skader og suspensjoner

Skadelisten til Bayern Munchen har minsket drastisk i løpet av landslagspausen og det er nå kun langtidsskadde Manuel Neuer og Franck Ribéry som er utilgjengelige.

Manuel Neuer sitt benbrudd skulle opprinnelig holde han på sidelinjen til januar men det er nå ventet at han er tilbake i trening først i mars. For Ribery sin del er han tilbake fra sin kneskade i midten av desember.

Midtstopper Martin Hinteregger er ventet tilbake like over nyttår etter å ha vært utilgjengelig siden midten av oktober grunnet en ankeloperasjon. I tillegg er Sergio Cordova, Jan Moravek og Michael Gregoritsch alle uaktuell for spill for Augsubrg lørdag grunnet diverse småskader.

Tidligere møter

Bayern Munchen og Augsburg har møtt hverandre totalt 17 ganger i alle turneringer, med Bayern Munchen som vinner i 14 av dem, mens ingen har endt uavgjort.

Forrige sesong endte det som nevt hele 6-0 i tilsvarende oppgjør, mens Bayern Munchen også vant bortekampen. 1-3 endte det i Augburg i oktober i fjor.

Hvordan ser du kampen med live stream i Norge?

Ingen distrubitører har kjøpt rettighetene til å sende Bundesliga i Norge denne sesongen. Det er derfor ingen mulighet for å se kampen på norsk TV.

Men det er fortsatt mulighet for dem som er glad i å se på tysk fotball. Bet365 sender denne og de fleste andre Bundesliga-kamper via deres live-streamingstjeneste.

Alt du behøver er en aktiv konto hos bet365, så ser du denne og alle andre kamper de har tilgjengelig uten ekstra kostnad. En aktiv konto vil si du enten har penger disponibelt på kontoen eller har plassert et bet de siste 24 timene.

Har du ikke en aktiv konto hos bet365 følger du disse enkle stegene:

Så ser du denne kampen pluss tusenvis av andre kamper fra Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1 og flere andre ligaer fra resten av verden. Du kan også se andre idretter som håndball, tennis og ishckey uten ekstra kostnad.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler