Sølvplasserte RB Leipzig gjester formlaget Bayer Leverkusen lørdag

Bayer Leverkusen – RB Leipzig
BayArena, Leverkusen
Lørdag klokken 15.30

RB Leipzig jakter Bayern Munchen på toppen av Bundesliga-tabellen med bortekamp mot Bayer Leverkusen som ikke har tapt på seks kamper. Få live stream til kampen her.

Fire poeng bak Bayern

RB Leipzig har fulgt opp den gode fjorårssesongen ved å gi Bayern Munchen og Borussia Dortmund kamp om ligagullet også i år.

Så langt har klubben fra det tidligere Øst-Tyskland tatt syv seire av elleve mulige og befinner seg på andreplass, fire poeng bak ligaleder Bayern Munchen og to poeng forann Borussia Dortmund på tredje.

Ikke tapt på seks serierunder

Etter en litt kronglete start på sesongen står nå Bayer leverkusen med hele seks kamper på rad uten å tape, og 1-5 borte mot Borussia Mönchengladbach er ett av resultatene klubben kan vise til.

Men det må presteres enda bedre om Bayer Leverkusen skla blande seg opp i noen tetsstrid. Så langt ligger dem på niendeplass med seksten poeng, selka poeng bak lørdagens motstander RB Leipzig.

RB Leipzigs Werner og Keita

RB Leipzigs Timo Werner og Naby Keita. Keita forlater klubben til fordel for Liverpool neste år, mens Werner er ønsket av flere storklubber, deriblant Bayern Munchen.

Tidligere møter

Med RB Leipzig sin første sesong i Bundesliga noensinne forrige sesong har de to klubbene kun møtt hverandre to ganger tidligere.

Med seier til RB Leipzig i begge ligakampene i fjor er dermed vinnprosenten til klubben mot Bayer Leverkusen fine 100 prosent.

Tilsvarende oppgjør i fjor ble spilt på eksakt samme dato, 18. november, og RB Leipzig vant kampen 2-3. i Leipzig i april i år endte det med 1-0-seier til hjemmelaget.

Skader og suspensjoner

Leverkusens midtstopper Sven Bender er ute av spill til omtrent 20. desember grunnjet et bristet ribben, men ellers er hjemmelagets tropp skadefri.

RB Leipzig melder om flere problemer for spillere fra førstelaget, deriblant Jean-Kevin Augustin som er utilgjengelig grunnet en strekk i en lårmuskel.

I tillegg er Stefan Ilsanker, Dayot Upamecano og Diego Demme alle skadet og vil ikke spille lørdagens kamp mot bayer Leverkusen.

Hvordan ser man kampen med live stream i Norge?

Ingen distrubitører har kjøpt rettighetene til å sende Bundesliga i Norge denne sesongen. Det er derfor ingen mulighet for å se kampen på norsk TV.

Men det er fortsatt mulighet for dem som er glad i å se på tysk fotball. Bet365 sender denne og de fleste andre Bundesliga-kamper via deres live-streamingstjeneste.

Alt du behøver er en aktiv konto hos bet365, så ser du denne og alle andre kamper de har tilgjengelig uten ekstra kostnad. En aktiv konto vil si du enten har penger disponibelt på kontoen eller har plassert et bet de siste 24 timene.

Har du ikke en aktiv konto hos bet365 følger du disse enkle stegene:

Så ser du denne kampen pluss tusenvis av andre kamper fra Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1 og flere andre ligaer fra resten av verden. Du kan også se andre idretter som håndball, tennis og ishckey uten ekstra kostnad.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler