Dortmund stadig ubeseiret i ligaen – Lørdag venter Augsburg borte

Augsburg – Borussia Dortmund
WWK Arena
Lørdag klokken 15.30

Augsburg har fått en god start på sesongen I Bundesliga men møter lørdag sesongens til nå tøffeste utfordring i form av Borussia Dortmund. Les mer og finn live stream her.

Ikke tapt siden sesongpremieren

Augsburg startet Bundesliga-sesongen med å tape borte mot Hamburg Sv, men har siden det gått fem kamper uten å tape. Det har resultert i tre seire og to uavgjorte.

Den største overraskelsen kom da laget slo fjorårets sølvvinnere RB Leipzig 1-0 hjemme, mens det ble 0-0 i den forrige serierunden.

Tidenes beste sesongstart

Borussia Dortmund gikk de første fem kampene uten å slippe inn mål, og vant fire av dem mens én endte uavgjort. Det var den beste sesongstarten et lag har hatt i Bundesliga noensinne.

I forrige serierunde mot Borussia Mönchengladbach kom derimot det første målet i mot. Til gjengjeld vant de til slutt kampen hele 6-1 og står så langt med 16 poeng og 19-1 i målforskjell på de første seks seriekampene.

I Champions League har det gått litt seigere med tap 1-3 både borte for Tottenham i den første kampen og mot Real Madrid nå i midtuken på hjemmebane.

Tidligere møter

De to lagene har siden Augsburgs opprykk forann 2011/12-sesongen møttes i totalt 13 tellende kamper, og det er ikke overraskende Dortmund som har vært det klart beste laget med sine åtte seire mot Augsburgs éne. Fire har endt med uavgjort.

Forrige sesong var derimot laget fra Dortmund langt fra så dominerende i de to møtene lagene i mellom. Begge kampene endte med uavgjort 1-1 resultater.

Skader og suspensjoner

Hjemmelaget har flere spillere som er usikre men som kan rekke lørdagens kamp. Det er Rephael Framberger og Tim Rieder som begge har kneskader, Ja-Cheol Koo med en hodeskade, Georg Teigl med en ryggskade, Moritz Leitner med en ankelskade og Marvin Friedrich med en muskelskade.

For Borussia Dortmund sin del er det flere som definitvt er uaktuelle til oppgjøret. Marco Reus er ventet å være tilbake i november mens Eric Durm, Raphael Guerreiro og Marcel Scmelzer er ventet tilbake i oktober. Sebastian Rode og Andre Schurrle er tilbake i trening og kan rekke kampen.

Hvordan ser du kampen med live stream i Norge?

Per dags dato er det ingen distrubitører som har kjøpt rettighetene til Bundesliga i Norge. Det er derfor ingen mulighet for å se kampen på norsk TV.

Men det er fortsatt muligheter for dem som er glad i tysk fotball. Bet365 sender nemlig både denne og de fleste andre Bundesliga-kamper via deres live-streamingstjeneste.

Det eneste du behøver er en aktiv konto hos dem så ser du denne og alle andre kamper de har tilgjengelig uten ekstra kostnad. En aktiv konto vil si du enten har penger disponibelt på konto eller har plassert et bet det siste døgnet.

Har du ikke en aktiv konto følger du disse enkle stegene:

Så ser du denne kampen pluss tusenvis av andre fra Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1 og flere andre ligaer fra hele verden. Du kan også se andre idretter som håndball, tennis og ishckey uten ekstra kostnad.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler