Community Shield: Se Arsenal – Chelsea med live stream

Regjerende Premier League-mester og regjerende FA cup-mester møtes søndag på Wembley for å kjempe om årets første engelske trofé.

Og ligamester Chelsea føler nok de har en del å revansjere da det nettopp var de som tapte FA cup-finalen mot Arsenal.

Den kampen ble spilt i mai for litt over to måneder siden og endte 2-1 til laget fra nord-London. Målscorere var Alexis Sanchez og Aaron Ramsey for Arsenal og Diego Costa for Chelsea. Et rødt kort til Chelseas Victor Moses på stillingen 1-0 var avgjørende for utfallet.

Hazard Luiz Chelsea

Begge lag har gjort spissinnkjøp i sommer

Alexandre Lacazette har blitt hentet fra Lyon for 46 millioner pund for å styrke Arsenal på topp i år. Det er fortsatt ikke sikkert om han skal kjempe om plassen med Olivier Giroud eller om Giroud blir solgt i løpet av overgangsvinduet.

For Chelsea sin del har det vært klart lenge at Diego Costa kommer til å forsvinne fra klubben da han ikke er med i planene til manager Conte. Alvaro Morata er derfor hentet inn fra Real Madrid i det som er det dyreste kjøpet til Chelsea noensinne.

Mannen som kostet blåtrøyene hele 58 millioner pund skal kjempe om en plass på topp mot Michy Batshuayi som har vært god i sesongoppkjøringen med fem mål på fire treningskamper.

Arsenal ny drakt

Startet oppkjøringen med seier over Arsenal

Chelsea sin første treningskamp for sesongen var mot nettopp Arsenal, en kamp som endte 3-0 til til de blå. Siden har det blitt spilt to kamper til, 2-3 tap for Bayern Munchen og 1-2 tap for Inter Milan.

Arsenal på sin side har spilt fem kamper, blant annet to mot australsk motstand. Sydney FC ble slått 2-0 og Western Sydney Wanderers tapte 3-1 mot laget fra London

I tillegg til Chelsea-kampen har det blitt uavgjort 1-1 mot Bayern Munchen og en 5-2 seier over Benfica lørdag som var.

Hvor spilles kampen?

Som alle andre cupfinaler i England skal kampen spilles på nasjonalarenaen Wembley i nord-London. Stadionen som sto ferdig rehabilitert i 2007 tar hele 90.000 tilskuere og er dermed den nest største fotballstadionen i Europa.

Det er ventet å bli fullsatt med derby mellom to London-lag på banen. Begge lagene ønsker nok å vinne, og derved få en god start og kanskje få lov å besøke Wembley med flere anledninger i løpet av sesongen.

Wembley stadion i London

Hvor kan du se kampen?

Viasat4 og Viaplay har rettighetene til å vise kampen i Norge. Men om du ikke ønsker å kjøpe et abonnement kun for å se en kamp kan bet365 sitt live stream-tilbud være et godt alternativ.

Bet365 viser denne kampen pluss tusenvis av andre kamper og sportsbegivenheter i året. IP-restriksjoner kan forekomme.

Det eneste du behøver å gjøre er å opprette en konto hos bet365, sette inn et minimumsbeløp og nyte oppgjøret på PC, brett eller mobil.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler