Jeton hos bettingsider i Norge

Logo image for Jeton image
Logo image for 20Bet Casino Mobile Image

100% opp til 1000 kr

Spill

Jeton

Rating Breakdown

Vurdering

4.2/5

Email

checkmark

Live chat

checkmark

FAQ section

checkmark

Jeton er et av de nyeste tilskuddene av betalingsmetoder som er mulig å bruke hos bettingsider i Norge. Vi skal i denne anmeldelsen se på fordelene og ulempene ved å bruke Jeton til innskudd og uttak i Norge.

Jeton ble lansert i 2017 og har hovedkontor i Storbritannia, og er en representant for den nye generasjonen elektroniske lommebøker, som muliggjør raske og sikre online transaksjoner. Sammen med den innovative digitale lommebokløsningen tilbyr merket også et digitalt kupongkort og en innebygd app, som lar kundene starte betalinger og uttak mens de er på farten.

E-lommebokløsningen er utviklet for å svare på de økonomiske behovene til både private og bedriftskunder. Merket sier stolt at antallet fornøyde kunder det er privilegert å betjene for øyeblikket er godt over 700 000, i mer enn 100 land.

Jeton er en one-stop-løsning som tilfredsstiller behovene til et stadig økende antall spillere over hele verden, og ikke minst i Norge, hvor myndighetene gjør det svært vanskelig å utføre innskudd og uttak hos bettingsider.

Bettingsider med Jeton som alternativ:

 • Toplist Tick Gode bonuser
 • Toplist Tick Oddsboost
 • Toplist Tick Døgnåpen support
 • Toplist Tick Døgnåpen support
 • Toplist Tick Gode bonuser
 • Toplist Tick God på norsk fotball
 • Toplist Tick Ny bookmaker
 • Toplist Tick Døgnåpen support
 • Toplist Tick Gode bonuser

Hvordan komme i gang med Jeton

I likhet med måten andre e-lommebokløsninger fungerer på, avslører ikke Jeton-kunder noen av deres sensitive bankinformasjon til sportsbettingoperatører og andre nettbutikker. Spillere som er motvillige til å dele denne informasjonen vil finne ut at metoden oppfyller deres krav til sikkerhet og anonymitet fullstendig.

For å kunne bruke merkevarens utvalg av produkter og funksjoner, bør brukerne først fullføre registreringsprosessen. Den er veldig enkel, og tar ikke mer enn flere minutter å utføre. Kontobekreftelsen kan ta litt lengre tid, men det er et nødvendig skritt på veien.

Neste på oppgavelisten bør være opplasting av midler til din nye digitale lommebok. Betalingsselskapet leverer et mangfold av alternativer for å fylle opp lommeboken, som vi vil se nærmere på senere i denne anmeldelsen. Hvert innskuddsalternativ innebærer forskjellige gebyrer, øvre og nedre grenser.

Når fans av å spille på nett har fullført registreringen og lastet inn penger til Jeton, bør de registrere seg hos en bookmaker og overføre midlene til sportsbettingkontoen sin. Pengeoverføringen fra Jeton-kontoen din til sportsbettingkontoen din skjer øyeblikkelig, og spillere kan begynne å satse umiddelbart.

Den omvendte prosessen, uttak fra sportsbettingkontoen din til Jeton e-lommeboken er også mulig, forutsatt at bookmakeren støtter betalingsløsningen som en levedyktig uttaksmetode og spillere har tilstrekkelig saldo til å ta ut.

Fordeler og ulemper med Jeton

Fordeler
 • Enkel app Thumbs-Up
 • Eget debitkort Thumbs-Up
 • Raske innskudd og uttak Thumbs-Up
Ulemper
 • Få bookmakere så langt Thumbs-Down
 • gebyrer kan forekomme Thumbs-Down
 • Ikke norsk kundeservice Thumbs-Down

Er det gratis å bruke Jeton i Norge?

Jeton e-lommebok foretrekkes av mange tippere siden den muliggjør gratis innskudd og uttak fra sportsbooks. Det er imidlertid visse gebyrer som kunder til dette betalingsbehandlingsselskapet kan være interessert i å vite om.

Gebyrer og grenser-delen av nettstedet inneholder omfattende informasjon, delt inn i underseksjoner for EUR, GBP, TRY-kontoer, samt kontoer laget i alle andre tilgjengelige valutaer.

Når det gjelder EUR-kontoinnehavere, er betalinger gjort via bankoverføringer, umiddelbare bankoverføringer, kryptovalutaer, kreditt-/debetkort og JetonCash gratis. Bruk av lokale betalingsmetoder innebærer gebyrer som varierer mellom 0 % og 2 %, avhengig av valgt metode.

For transaksjoner som involverer valutaveksling varierer gjeldende kurser og gebyrer og er tydelig oppgitt før kundene godkjenner transaksjonen. Den maksimalt tillatte grensen for EUR- og TRY-vekslingstransaksjoner er satt til 100 000, mens den for andre valutaer er 2000.

De nøyaktige gebyrene for andre valutaer avhenger av tilgjengelig alternativ i den aktuelle regionen og kundens bostedsland. De reflekteres transparent for hver transaksjon.

Er sikkerheten god hos Jeton?

Når det gjelder digitale lommebøker og finansiell drift som helhet, er kundene sterkt interessert i temaet sikkerhet. På grunn av grunnen til at Jeton er lisensiert av Financial Conduct Authority, bør den overholde strenge økonomiske regler, og standardene for identitetsverifisering er ganske høye. Selskapet beskytter sine kunder via bransjeledende sikre betalingssystemer.

Hver kunde hos Jeton er ment å bestå en verifiseringsprosedyre, slik at betalingsbehandlingsselskapet kan kjenne kundene sine bedre, samt beskytte dem mot uautoriserte transaksjoner. Videre har kunder med verifiserte kontoer tilgang til hele spekteret av tjenester levert av merkevaren.

I tillegg til den strenge reguleringsmyndigheten, overvåking av Jetons operasjoner og de krevende verifiseringsprosedyrene, bruker betalingstjenesteleverandøren også kryptering og tofaktorautentisering, også kjent som 2FA. Sistnevnte gir et ekstra lag med sikkerhet fordi bortsett fra passord og e-postadresse, krever påloggingsprosessen et ekstra unikt generert token, mottatt via mobilenheten til brukere.

En annen standard som Jeton benytter for å skape et spesielt høyt sikkerhetsnivå er overholdelse av betalingskortindustrien (PCI).

Oppsummering av Jeton i Norge:

Vi anbefaler å bruke Jeton som et betalingsalternativ, selv om det ikke er så mange bettingsider som enda tilbyr dem som et alternativ. En ab grunnene er Jetons supportteam, som kan nås enten via e-post – [email protected] eller gjennom live chat-funksjonaliteten, praktisk plassert i nedre høyre hjørne av nettstedet. Representantene er godt informerte, veldig vennlige og virkelig støttende. I tillegg har selskapet utviklet en omfattende bloggseksjon som gir mye nyttig informasjon. Nettsiden er for tiden tilgjengelig på 7 forskjellige språk, og merket lover å legge til flere.

Til syvende og sist øker Jetons globale popularitet stadig ettersom kunder fra de fire hjørnene av jorden enkelt kan administrere transaksjonene sine med bare noen få klikk. Den utrolige brukervennligheten og påliteligheten til merkevaren appellerer spesielt til sportsbettingfans, og lar dem sette i gang øyeblikkelige innskudd og raske uttak fra bettingsider. Denne e-lommeboken er et perfekt verktøy for å trygt lagre dine finansielle eiendeler i et digitalt miljø.

For å sikre maksimal sikkerhet for sine kunder, bruker selskapet banebrytende sikkerhetsteknologier. Etter hvert som selskapet gradvis modnes, utvikles nye produkter som sikrer full kundetilfredshet.

Sist men ikke minst, Jetons Cashback-lojalitetsprogram er tilgjengelig for alle kunder. Så hvis du leter etter et innovativt og pålitelig betalingsbehandlingsselskap, trenger du ikke lete lenger, og registrere deg hos Jeton med det samme.

Ja, Jeton er et godt alternativ som betalingsmetode hos bettingsider i Norge. Men utvalget er ikke så stort enda.

Ja, det er gratis å få og bruke Jeton, men det kan forekomme gebyrer på innskudd og uttak.

Ja, hos Jeton får man et fysisk Visa debitkort som man kan bruke i butikker og på nett.

Nei, dessverre. Men kundeservicen på engelsk er meget god, og man får svar på de problemer og spørsmål man måtte ha.

Ja, Jeton er et av de raskeste alternativene for innskudd og uttak hos bettingsider i Norge.

Andre alternative betalingsmetoder:

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler