HAR HERJET I 2.DIVISJON TIDLIGERE – NÅ ER HAN AKTUELL FOR COMEBACK

Christian Bwamy(27) har tidligere herjet med motstandere for både Follo og Fram Larvik i 2.divisjon. Etter et år borte fra fotballbanen kan nå Kenyaneren være aktuell for comeback. Den siste tiden har han trent med Fram for å finne tilbake til gammel storform.

Christian Bwamy kom som ung fra den kenyanske Norway-cup kjenningen Mathare United til Follos juniorlag gjennom et samarbeid med Drømtorp videregående skole. Derfra tok driblefanten kjapt steget opp på klubbens A-lag. Etter å ha markert seg i Follo og vært en tur innom Valdres dro midtbanespilleren videre til Fram Larvik i 2012.

Der tilbragte han to gode sesonger før han gikk tilbake Follo og var med frem til det dramatiske nedrykket fra OBOS-ligaen i 2015.

Nå kan det gå mot en retur til gamleklubben Fram Larvik. Bwamy har trent med klubben over en periode og også vært involvert i lagets to treningskamper mot Sandefjord og Strømsgodset.

– Christian har vært og trent med oss i noen uker nå, og han begynner å nærme seg grei, fysisk form. Han har fremdeles vondt i føttene sine, men det går i riktig retning, fortalte Fram-trener Petter Belsvik etter treningskampen mot Strømsgodset til Østlandsposten.

Belsvik kjenner godt til Kenyaneren fra før av.

svarer Belsvik følgende til lokalavisen:

– Det er han, men det er for tidlig å si om det blir en realitet. Vi stresser ikke med dette og tar tiden til hjelp. Christian har gode ferdigheter med ball, men han må orke å løpe det som kreves, påpeker Belsvik.

På tilsvarende tid i fjor trente Bwamy med Mjøndalen, men til slutt valgte han å tilbringe fjorårets sesong utenfor banen for å fokusere på studiene ved Universitet i Oslo. Nå skal altså lysten på fotball være tilbake, og kommer han i form blir han garantert enn man å se opp for i Post Nord-ligaen kommende sesong.

KJENNER TIL SPILLEREN:
Petter Belsvik hentet Bwamy inn på prøvespill som Stabæk-trener i 2013. Nå håper han Kenyaneren kommer i form så han kan bidra for Fram Larvik i 2017.

Fotballkanalen

268 Artikler