Fotballkanalens tabelltips for PostNord-ligaen 2018 avd. 2

NordicBet Oddsbonus

I motsetning til i avdeling 1 finner vi ingen lag i PostNord-ligaens avdeling 2 med mye arfaring fra øverste nivå de seneste sesongene. Det nærmeste vi kommer er Bryne, som sist var å se i Norges øverste divisjon for femten år siden.

Og Bryne er sett på som en av favorittene, sammen med Hødd, Skeid og Arendal. Sistnevnte rykket ned fra OBOS-ligaen forrige sesong. Opprykkslagene Brattvåg, Fløy og Stjørdals-Blink skal få det tøft, men alt i alt forventer vi en jevn og spennende sesong i avdeling 2.

Kun vinneren rykker opp til OBOS-ligaen, mens andreplassen skal ut i kvalifisering mot annenplassen i den andre gruppen. Vinneren her skal igjen spille playoff om spill i OBOS-ligaen med laget som havner på 14. plass her. Hele tre lag i avdelingen rykker ned til tredje divisjon.

Vi vil ha et tilsvarende tabelltips for PostNord-ligaens avdeling 1, og vi har også hatt tabelltips for OBOS-ligaen som var ferdig før den startet andre påskedag 2. april.

Odd 2 og Stabæk 2 tjuvstartet avdelingen med kamp allerede mandag 9. april, en kamp som endte 3-1 til hjemmelaget, men vi vil være ferdig med vårt tabelltips til offisiell sesongstart lørdag den 14. april.

Det vil bli spilt 26 serierunder frem til den 27. oktober, og vi vil da se hvor nær vi har vært med vårt tabelltips for en meget spennende sesong i PostNord-ligaens avdeling 2.

Har du fått med deg alle overgangene i 2. divisjon denne vinteren? Her får du en oversikt over alle bekreftede overganger i PostNord-ligaen, OBOS-ligaen og Eliteserien.

Trykk her for tabelltipset for avdeling 1.

Fotballkanalens tabelltips for PostNord-ligaens avdeling 2:

-Klikk på klubbnavnet for utfyllende tips.

NordicBet Oddsbonus

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler