Vi i Fotballkanalen gir deg Norges mest utfyllende tips for årets PostNord-liga. Vi vil her fortelle deg hvordan vi tror tabellen i avdeling én ser ut etter sesongen. Følg med for å finne ut hvor vi tror ditt lag havner.

NordicBet Oddsbonus

Årets avdeling 1 i 2. divisjon inneholder alt fra sovende storheter i norsk fotball til andrelagene til to av norsk fotballs fremste talentutviklere. Kun vinneren rykker opp til OBOS-ligaen, mens andreplassen skal ut i kvalifisering mot annenplassen i den andre gruppen. Vinneren her skal igjen spille playoff om spill i OBOS-ligaen med laget som havner på 14. plass her. Hele tre lag i avdelingen rykker ned til tredje divisjon.

Fredrikstad blir nok av mange sett på som den store favoritten i denne avdelingen, men den gamle giganten, ledet av tidligere landslagssjef Per Mathias Høgmo, skal få tøff konkurranse av lag som Elverum, Hønefoss og Moss.

Vi vil ha et tilsvarende tabelltips for PostNord-ligaens avdeling 2, og vi har også hatt tabelltips for OBOS-ligaen som var ferdig før den startet andre påskedag 2. april.

Odd 2 og Stabæk 2 tjuvstartet avdelingen med kamp allerede mandag 9. april, en kamp som endte 3-1 til hjemmelaget, men vi vil være ferdig med vårt tabelltips til offisiell sesongstart lørdag den 14. april.

Det vil bli spilt 26 serierunder frem til den 27. oktober, og vi vil da se hvor nær vi har vært med vårt tabelltips for en meget spennende sesong i PostNord-ligaens avdeling 1.

Har du fått med deg alle overgangene i 2. divisjon denne vinteren? Her får du en oversikt over alle bekreftede overganger i PostNord-ligaen, OBOS-ligaen og Eliteserien.

Trykk her for tabelltipset for avdeling 2.

Fotballkanalens tabelltips for PostNord-ligaen avdeling 1 2018:

-Klikk på klubbnavnet for utfyllende tips.

NordicBet Oddsbonus

100% opp til 1000 kr

1. Scandibet

3x 200kr gratisspill

2. Unibet

Opptil 1000 rk i gratisspill

3. Nordicbet

100% opp til 3000 kr

4. Leo Vegas

500% opp til 500 NOK

5. ComeOn

100% opp til 1000 NOK

6. Betway

Sponset innhold | Regler og vilkår gjelder | 18+ | Bonus kun for nye kunder