Revansjesugne peruanere håper på bedre uttelling mot Frankrike

FrankrikePeru
Jekaterinburg Arena i Jekaterinburg
VM, runde 2 i gruppe C
Torsdag klokken 17:00

Frankrike måtte slite lenge før de fikk hyll på den australske byllen, og det var ikke før på et straffespark i det 58. minutt at Antoine Griezmann ga Frankrike ledelsen.

Australia reduserte bare minutter senere, også det på et straffespark, før Paul Pogba på heldig vis sikret seieren ni minutter før slutt med et skudd som går via Australia-spiller Aziz Behich og i mål. Det må mållinjeteknologi for å konkludere med at det blir mål og australieren blir kreditert målet.

Nå venter et Peru-lag som er nødt til å vinne, og vinne er noe de burde gjort i den første kampen mot Danmark også. 17 skudd, seks av dem på mål, resulterte i null mål for sør-amerikanerne. I tillegg brente de et straffespark like før pause. Danmarks mål kom på en kontring og flott spill av deres stjernespiller Christian Eriksen.

Danmark og Australia møtes i den andre kampen i gruppen klokken 14, og Danmark vil med seier være klar for utslagsrundene. Skulle Australia vinne er gruppen helt åpen før Frankrike mot Peru sparkes i gang.

Lagnyheter

Perus Guerrero er landets mestscorende gjennom tidene, men måtte belage seg å starte på benken i kampen mot Danmark, mot Frankrike derimot er det ventet at 34-åringen igjen er å finne i startelleveren.

Pedro Aquino kan også få sin VM-debut fra start etter et godt innhopp mot Danmark. Renato Tapia og Cueva er trolig de to spillerne som blir ofret.

Det kommer til å bli en merkedag for Frankrike-keeper Hugo Lloris, som ved avspark kommer til på bli den første franske keeperen i historien som når 100 landskamper.

Olivier Giroud hadde et godt innhopp mot Australia og vil muligens få sjansen fra start på topp ved siden av Griezmann. Men med spillere som Mbappe, Dembele, Fekir og Lemar er det nok av muligheter for Deschamps offensivt.

Forventede lagoppstillinger

Frankrike: Lloris; Pavard, Varane, Umtiti, Hernandez; Pogba, Kante, Matuidi; Griezmann, Giroud, Mbappe

Peru: Gallese; Advincula, Ramos, Rodriguez, Trauco; Aquino, Yotun, Carrillo, Flores, Farfan; Guerrero

TV og live stream

Det er NRK og TV2 som deler på rettighetene til å sende VM i Norge, og kampen mellom Frankrike og Peru kommer til å bli sendt på TV2s hovedkanal og på TV2 Sumo.

Spilltips til kampen mellom Frankrike og Peru

Frankrike skal heve spillet sitt i forhold til Australia-kampen om de skal håpe på å få noe som helst ut av dette mesterskapet. De har en av de absolutt mest talentfulle troppene i hele turneringen, men samhandlingene sitter ikke godt nok.

Peru viste karakter i den første kampen mot Danmark og de viste i tillegg at de ikke er førnøyd bare ved å delta for første gang siden 1982, de ønsker å oppnå noe også.

Bookmaker Bonus
Les Anmeldelse 200% opp til 1000KR SPILL NÅ
Les Anmeldelse 100% opp til 1000KR SPILL NÅ
100% opp til 5000KR + 200KR SPILL NÅ
100% opp til 2000KR SPILL NÅ
100% opp til 1000KR SPILL NÅ
Les Anmeldelse 100% opp til 4000KR + 200KR SPILL NÅ
Les Anmeldelse 300 KR uten innskudd SPILL NÅ

Det bør ha vært et skremmeskudd for Frankrike, og vi regner med de har gjort leksen sin de siste dagene og at de kommer til denne kampen fullt forberedt på Perus styrker og svakheter.

Og så lenge de gjør det skal det ende med fransk seier. Peru viste dog karakter foran mål og hadde sjansene til å score både ett, to og tre mål mot Danmark. I dag er i tillegg målsniken Guerrero med fra start.

Vi går for Fransk seier + begge lag scorer til 4.20 i odds hos Rizk.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler