Spilltips til helgens runde i Eliteserien i fotball

Da var det helg igjen, og det betyr ny runde i eliteserien i fotball. Det er mange spennende kamper på programmet, og flere av dem har en veldig fristende odds. Vi har pekt ut lørdagens kamp som den mest fristende, der Vålerenga møter Lillestrøm på Ullevål, i det som nærest kan kalles et derby i Norge.

Vålerenga kommer fra uavgjort hjemme mot Ronny Deilas tidligere elever i Strømsgodset, og Oslo-laget har ikke tapt på tre kamper. Lillestrøm på sin side har 3 seire på rad og har ikke tapt på 4 kamper. Det er med andre ord to lag i stigende form som møtes på landslagsarenaen. Og stigende kan man trygt kalle den, da begge har kommet seg ut av nedrykkssumpen i løpet av de siste rundene.

Lillestrøms toppscorer Erling Knudtzon må stå over grunnet karantene, noe som svekker kanarifuglene veldig mye offensivt. Den raske spissen står så langt oppført med 5 mål. For Vålerenga sin del er fortsatt Henrik Kjelsrud Johansen, Simen Juklerød, Muhamed Keita og Thomas Elsebutangen ute med skader.

Vi tror det blir like jevnt som statistikken mellom disse to lagene tilsier. Vålerenga står med 14 seire mot Lillestrøms 13, og 13 har endt uavgjort. Det endte 1-1 i samme møte i oktober i fjor.

Oddsen for kampen hos Bet365.com is:

Vålerenga: 2.05

Uavgjort: 3.30

Lillestrøm: 3.60

Vi går for uavgjort til en meget fin odds på 3.30.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler