Spilltips til dagens semifinale i Confederations Cup mellom Portugal og Chile

Portugal – Chile
Confederations Cup, Kazan Arena, Kazan – Russland
I dag klokken 20.00

Onsdag kveld møtes Portugal og Chile til semifinale i Confederations cup i Russland, og begge lag stiller med toppede mannskap med ett unntak, Portugals Pepe pmå sone karantene. Vinneren av oppgjøret vil møte vinneren av den andre semifinalen i morgen mellom Tyskland og Mexico.

Begge lag er debutanter i denne turneringen, Portugal som regjerende EM-mester og Chile som regjerende mester i Copa America.

Portugal returnerer til stadionen de spilte åpningskampen sin mot Mexico, en kamp som endte 2-2. Portugiserene håper nok at Australia-kampen fortsatt sitter i bena til Chile, og at de ikke er like intense som vanlig.

Manager Fernando Santos valgte å ikke hvile noen av angripsspillerene sine mot New Zealand, noe som kanskje ikke var det smarteste trekket med tanke på hvor lang sesong Cristiano Ronaldo, Joao Moutinho og Bernardo Silva har hatt.

Chile underpresterte voldsomt i sin siste kamp mot Australia som endte 1-1, og sør-amerikanerene er nok veldig interessert i å spille en bedre kamp i dag. Og det er de nødt til nå når de møter den sterkeste motstanderen hitill. I gruppespillet ble det 2-0 mot Kamerun, 1-1 mot et reservepreget Tyskland og 1-1 mot nevnte Australia.

Chile jakter sin første seier over Portugal

De to lagene har møtt hverandre 3 ganger før og Chile har fortsatt til gode å slå portugiserene. Portugal har vunnet to mens en har endt uavgjort.

Med to mål og en assist er Ronaldo turneringens foreløpige poengkonge, og Portugal er også det laget som har scoret flest mål. Chile på sin side er det semifinalelaget som har scoret minst, men også sluppet inn minst med 2, samme som Portugal.

Det kan bli en jevn kamp, men med tanke på forestillingen til Chile i sin forrige kamp og hvor overbevisende Portugal har vært så langt i turneringen tror vi på seier til de regjerende europamesterene.

Oddsen hos Bet365 er:

Portugal 2.45

Uavgjort 3.25

Chile 3.20

En odds på 2.45 til et lag som har Ronaldo på laget er fin og vi tipper Portugal er i helgens finale i Confederations Cup.

Alle tips er godt undersøkt og gitt i godt tro, men profitt kan ikke garanteres. Odds korrekt ved publisering, men kan bli forandret før avspark.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler