Odds og tips til helgens Eliteserie-runde i fotball

Etter en to uker lang landslagspause sparkes eliteserien igang igjen på lørdag. Det er mange spennende og tette oppgjør som venter, og det er vanskelig å finne noen klare favoritter. Vi tror Rosenborg klarer å slå Haugesund borte, men oddsen på 1.83 frister ikke voldsomt. Et varierende Molde-lag tar i mot et Tromsø som ikke har vunnet i eliteserien på tre kamper. Molde bør vinne den, noe oddsen på 1.66 tilsier.

Sarpsborg 08 favoritter

I resten av kampene kan alt skje, men vi er sikker på at Sarpsborg fortsetter sin gode form og slår Sandefjord borte. 22 år gamle Anders Trondsen har dominert på midtbanen i år, og er tilbake etter en overbevisende landslagssamling. I tillegg har danskene Patrick Mortensen og Matti Lund Nielsen vært meget gode så langt i sesongen. Mortensen har banket inn 6 mål så langt fra sin spissplass, godt hjulpet av svenske Jonas Lindbergs 6 assists.

Sandefjord på sin side har ikke vunnet på 5 kamper og Lars Bohinens menn ser ut til å, igjen, ikke klare å ta nivået i eliteserien. Vestfoldingene spiller i en Antonio Conte-inspirert 3-5-2 formasjon, og Bohinen har vært ærlig om at Contes Juventus-lag i 2011 er inspirasjonen hans. Det var stor suksess i hans første sesong i OBOS-ligaen 2014, der sandefjord rykket opp med overbevisende spill. I Eliteserien 2015 var det ikke like vellykket, og de rykket rett ned igjen for så å rykke opp igjen til denne sesongen. Norges Juventus har enda en god del arbeid forann seg før de kan vise til samme hjemlig dominans som den gamle dame viser i Italia.

Oddsen for kampen hos Bet365 er som følger:

  • Sandefjord: 3.50
  • Uavgjort: 3.40
  • Sarpsborg: 2.05

Vi går for borteseier til 2.05 i odds. Sarpsborg fortsetter å være den store positive overraskelsen i årets sesong og vil med seier her bekrefte at de er en av de største medaljekandidatene.

Alle tips er godt undersøkt og gitt i godt tro, men profitt kan ikke garanteres. Odds korrekt ved publisering, men kan bli forandret før avspark.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler