Odds og tips til helgens Eliteserie-runde i fotball

Etter en to uker lang landslagspause sparkes eliteserien igang igjen på lørdag. Det er mange spennende og tette oppgjør som venter, og det er vanskelig å finne noen klare favoritter. Vi tror Rosenborg klarer å slå Haugesund borte, men oddsen på 1.83 frister ikke voldsomt. Et varierende Molde-lag tar i mot et Tromsø som ikke har vunnet i eliteserien på tre kamper. Molde bør vinne den, noe oddsen på 1.66 tilsier.

Sarpsborg 08 favoritter

I resten av kampene kan alt skje, men vi er sikker på at Sarpsborg fortsetter sin gode form og slår Sandefjord borte. 22 år gamle Anders Trondsen har dominert på midtbanen i år, og er tilbake etter en overbevisende landslagssamling. I tillegg har danskene Patrick Mortensen og Matti Lund Nielsen vært meget gode så langt i sesongen. Mortensen har banket inn 6 mål så langt fra sin spissplass, godt hjulpet av svenske Jonas Lindbergs 6 assists.

Sandefjord på sin side har ikke vunnet på 5 kamper og Lars Bohinens menn ser ut til å, igjen, ikke klare å ta nivået i eliteserien. Vestfoldingene spiller i en Antonio Conte-inspirert 3-5-2 formasjon, og Bohinen har vært ærlig om at Contes Juventus-lag i 2011 er inspirasjonen hans. Det var stor suksess i hans første sesong i OBOS-ligaen 2014, der sandefjord rykket opp med overbevisende spill. I Eliteserien 2015 var det ikke like vellykket, og de rykket rett ned igjen for så å rykke opp igjen til denne sesongen. Norges Juventus har enda en god del arbeid forann seg før de kan vise til samme hjemlig dominans som den gamle dame viser i Italia.

Oddsen for kampen hos Bet365 er som følger:

  • Sandefjord:                  3.50
  • Uavgjort:                      3.40
  • Sarpsborg:                    2.05

Vi går for borteseier til 2.05 i odds. Sarpsborg fortsetter å være den store positive overraskelsen i årets sesong og vil med seier her bekrefte at de er en av de største medaljekandidatene.

Alle tips er godt undersøkt og gitt i godt tro, men profitt kan ikke garanteres. Odds korrekt ved publisering, men kan bli forandret før avspark.

100% opp til 1500 kr

1. Betway

3x 200kr gratisspill

2. Unibet

Opptil 1000 kr i gratisspill

3. Nordicbet

100% opp til 1000 kr

4. Scandibet

500% opp til 500 NOK

5. ComeOn

100% opp til 3000 NOK

6. LeoVegas

Sponset innhold | Regler og vilkår gjelder | 18+ | Bonus kun for nye kunder