Odd med syv kamper uten tap før Vålerenga er gjester på Skagerak lørdag

Det var hele fem minutter på overtid at Rosenborg sikret en noe ufortjent seier mot Vålerenga forrige søndag, etter at hovedstadslaget hadde vært best i store deler av kampen.

Odd – Vålerenga
Skagerak Arena, Skien
Eliteserien, runde 23
Lørdag klokken 18:00

Men tre strake seire og et knepent tap for serieleder Rosenborg sørger for ny optimisme hos hovedstadslaget. I tillegg har nysigneringen Mohammed Abu vært meget frisk på Engas midtbane siden han kom fra Columbus Crew forrige måned.

Han måtte ut med skade 15 minutter før slutt i kampen mot Rosenborg, men skal være klar for kamp igjen mot Odd på Skagerak Arena.

Og det trengs, for Odd har plutselig blitt et av formlagene i Eliteserien. De kommer fra en sterk 2-1-seier borte mot Sarpsborg 08, etter at de holdt Molde til 1-1 hjemme og vant 1-0 borte mot Kjetil Rekdals Start. Fagermos menn har nå ikke tapt siden 1-2 borte mot Tromsø den første juli.

Det skiller tre poeng mellom de to klubbene på Eliteserie-tabellen. Odd er på åttendeplass med sine 30 poeng, to plasser bak Vålerenga, som igjen har fem poeng opp til Haugesund på bronseplassen.

Lagnyheter

Odd har Fredrik Semb Berge ute resten av sesongen med en lårskade, mens Markus Kaasa er utilgjengelig på grunn av en kneskade.

For Vålerenga sin del er Einar Jääger fortsatt ute med skade, mens Peter Godly Michael også må stå over grunnet en korsbåndsskade. Abu måtte som sagt forlate banen på slutten av kampen mot Rosenborg grunnet et overtråkk, men bør kunne rekke denne kampen.

TV og live stream

Kampen kommer til å bli vist på Eurosport Norge og Eurosport Player i Norge, men befinner du deg utenfor landets grenser kan du få sett kampen med live stream hos Unibet.

Det eneste du behøver for å live streame kampen hos Unibet er an aktiv konto hos dem. En aktiv konto vil si at man enten har penger disponibelt eller har plassert et bet de siste 24 timer.

Har du ikke en aktiv konto hos Unibet følger du disse enkle stegene:

Oddstips

Vi synes Vålerenga har sett meget spennende ut den siste tiden, og at det kan se ut til at Ronny Deila endelig har fått guttene til å forstå Deila-måten å spille fotball på. Da kan det bli gøy på Oslo øst fremover, og ikke minst neste sesong.

Vi går for borteseier til 3.30 i odds hos Unibet!

Spill her!

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler