spilltips ac milan manchester united europa league
Spilltips: Manchester United sikrer avansement i Europa League

  AC Milan tar imot Manchester United til returmøtet i Europa Leagues 8-delsfinaler i kveld, og hjemmelaget har det beste utgangspunktet før avspark. Men vi tror Ole Gunnar Solskjærs mannskap sikrer seg plassen i kvartfinalene.

  Milan - Manchester United (1-1)

  San Siro, Milano
  Europa League, 8-delsfinale
  Torsdag kl 18:00

  Det så lenge ut til at hjemmelaget skulle ta med seg et meget godt resultat til returmøtet i forrige ukes kamp i Manchester. Men en scoring på hodet av Milan-stopper Simon Kjær på overtid sørget for at Milan fikk det viktige bortemålet, og dermed et betydelig bedre utgangspunkt til kveldens kamp på San Siro.


  Og det klarte de uten Zlatan Ibrahimovich. Den svenske stjernen, som er tilbake på det svenske landslaget etter nesten fem års fravær, var skadet for en uke siden. Men han skal være skadefri nå, selv om det er tvilsomt at han spiller 90 minutter.

  Tilbake er også Calhanoglu, Theo Hernandez og Ante Rebic, og det er dermed et sterkere Milan-lag enn det vi så for en uke siden.

  Men det er også United, som har med både Paul Pogba og van de Beek, som begge sto over første kamp.. Anthony Martial og Edison Cavani er ikke med til Milano, og valgmulighetene til Solskjær på topp er dermed begrenset.

  Forventede lagoppstillinger:

  AC Milan: Donnarumma; Calabria, Tomori, Kjaer, Hernandez; Kessie, Meite; Saelemaekers, Calhanoglu, Krunic; Rebic

  Manchester United: Henderson; Wan-Bissaka, Maguire, Lindelof, Telles; Fred, McTominay; James, Fernandes, Rashford; Greenwood

  Spilltips: Uavgjort etter full tid

  Jeg ser på Manchester United som ørsmå favoritter, både på grunn av kvaliteten og formen til de to lagene i det siste. Men jeg ser for meg en stillingskrig, og ser på det som veldig sannsynlig at det er ingenting som skiller lagene etter 90 minutt. 1-1 og ekstraomganger er ikke utenkelig.

  Uavgjort til full tid gir oddsen 3.60 hos Unibet, en av Norges beste betting sider. 


 • AC Milan - Manchester United

 • Europa League
  18. mars
  21:00
 • Uavgjort etter 90 min

 • Regler og vilkår gjelder | 18+ | Odds kan endre seg.