Fredagstips: Empoli fortsetter å slite på hjemmebane

Stadio Carlo Castellani

[odds data-token=’Teefkd9ibLNhHif5so8sBCURNXi6E2RjfJ3JqUR2′ class=’odds-1-centered’ data-lang=’no’ data-odds-format=’decimal’]

Den tolvte runden i Serie A sparkes igang i kveld, med Genoa sitt møte med Empoli på Stadio Carlo Castellani. Hjemmelaget har hatt en merkverdig start på sesongen, der fire av fem seire har kommet på hjemmebane, og fem av seks hjemmekamper har endt med tap.

Kamp: Empoli – Genoa
Avspark: 05/11/2021 kl: 20:45
Hvor: Stadio Carlo Castellani
Live stream: Stream Serie A i Norge
TV-kanal: Unibet TV
Spilltips: Uavgjort

Genoa har ikke åpnet sesongen veldig mye bedre, og står med kun én seier etter elleve spilte seriekamper. Åtte poeng er fasit så langt, og kun målforskjell holder de røde og blå over nedrykksstreken.

Syv poeng er det opp til Empoli på ellevteplass, som altså har slitt voldsomt på hjemmebane denne høsten. Men Empoli har for vane å slite mot Genoa også, og står med fem kamper på rad uten seier mot gjestene.

Og med vertenes hjemmeform, pluss at Genoa har spilt uavgjort i fire av sine siste seks, lukter det poengdeling i dette oppgjøret.

Forventede lagoppstillinger

Empoli: Vicario; Fiamozzi, Tonelli, Viti, Marchizza; Haas, Stulac, Bandinelli; Henderson; Francesco, Pinamonti

Genoa: Sirigu; Cambiaso, Biraschi, Vasquez, Criscito; Sturaro, Badelj, Rovella; Galdames; Destro, Caicedo

Alternativt tips: Begge lag scorer

Begge lag har scoret i hvert av de to foregående møtene mellom Empoli og Genoa, og vi forventer mer av det samme i kveld. Fire av Empolis fem siste kamper og fire av Genovas siste seks kamper har også endt med at begge lag kom på måltavlen, så jeg har ikke stor tro på 0-0 hvertfall.

Du finner høyest odds på uavgjort i oversikten øverst i artikkelen, mens det per fredag formiddag er bet365 som har best odds på begge lag scorer, den er på 1.57.

Kampstart er klokken 20:45.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler