Spilltips: Godset får det tøft borte mot Sarpsborg 08

Sarpsborg stadion

Julis første Eliteseriekamp er siste oppgjøret i runde 13, mellom Sarpsborg 08 og Strømsgodset. Vi tror Henrik Pedersen må vente en stund til før han får sin første seier som Godset-sjef.

Det ble en brutal start for danske Henrik Pedersen da Molde kom på besøk på Marienlyst stadion forrige uke. Hele 0-4 sto det på resultattavlen når dommeren blåste av kampen. Pedersen har med andre ord hatt nok å ta tak i på treningsfeltet den siste uken.

Sarpsborg 08 – Strømsgodset
Sarpsborg stadion, Sarpsborg
Eliteserien, runde 13
Mandag klokken 19.0
0

Nå venter en litt lettere oppgave for Pedersen og hans mannskap, men med en tapsrekke på tre kamper drar de til Østfold som klare underdogs. Trøsten får være at Sarpsborg ikke akkurat er i superform selv.

Laget som imponerte stort i Europa League forrige sesong har ikke fått det til å klaffe i år, og Geir Bakke har en jobb med å få laget til å prestere slik de har gjort de to foregående sesongene.

Riktignok har det blitt fire poeng på de to siste kampene, men 11 poeng på elleve kamper så langt gir en beskjeden fjortendeplass på tabellen. Det er to poeng mer og to plasser over jumboplasserte Strømsgodset.

Det er ikke meldt om noen nye skader, og det er heller ingen spillere som er suspendert i de to troppene.

Forventede lagoppstillinger

Sarpsborg 08: Vasyutin; Lindseth, N’ss, Bateau, Thomassen; Halvorsen, Lund Nielsen, Zachariassen, Larsen; Salvesen, Strand Larsen.

Strømsgodset: Myhra; Vilsvik, Glesnes, Hamoud, Parr; Stengel, Ovenstad, Spelmann; Keita, Mos, Pellegrino

Spilltips: Sarpsborg 08 vinner, Strand Larsen scorer

Vi er redd for at Henrik Pedersen trenger litt mer tid enn under to uker til å snu dette Strømsgodset-skipet. Det er ikke mye som stemmer for drammenserne, og nå møter de et Sarpsborg 08-lag som har fått litt selvtillit igjen etter to gode kamper.

Og det er spesielt én mann som har stått frem de to siste seriekampene. Jørgen Strand Larsen har bidratt med to mål og ett målgivende mot Odd og Vålerenga.

Vi går for nok et Strand Larsen-mål og Sarpsborg 08-seier til oddsen 3.30 hos Unibet.

TV og live stream

Om du ønsker å se kampen i Norge vil den være tilgjengelig på TV-kanalen MAX og på strømmetjenesten Eurosport Player.

Utenfor Norge kan du se kampen via Unibets live stream. Alt du behøver er en aktiv konto hos Unibet, så ser du både denne og alle andre kamper de har tilgjengelig uten ekstra kostnad. En aktiv konto vil si du enten har penger disponibelt på kontoen din eller har plassert et bet de siste 24 timene.

Har du ikke en aktiv konto hos Unibet følger du disse enkle stegene:

Så ser du denne kampen pluss tusenvis av andre kamper fra Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1 og flere andre ligaer fra resten av verden. Du kan også se andre idretter som håndball, tennis og ishockey uten ekstra kostnad.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler