Sommerens vennskapskamper tilgjenglig via live stream

Alle de store europeiske klubbene spiller vennskapskamper i sommer før sesongen starter, og flere av dem er tilgjengelig for deg via live stream. Les her hvilken kamper du kan se den kommende uken.

Mulighet for å se flere av sommerens store overganger

Det har vært flere store overganger i sommer med overgangssummer som sprenger flere og flere rekorder, men det er enda lenge igjen av overgangsvinduet, så vi har garantert ikke sett den siste

Lag som Manchester United, Bayern Munchen og AC Milan har handlet godt allerede og skal alle spille treningskamper som er tilgjengelig å live streame den neste uken.

Italienere har åpnet sin kinesiske lommebok

AC Milan har kanskje vært den mest aktive klubben på overgangsmarkedet i sommer etter at de ble kjøpt opp av kinesiske investorer.

Den sovende kjempen har store planer om å etablere seg som en av gigantene i europeisk fotball igjen og pengebruken deres i sommer bekrefter det.

Spillere som André Silva, Hakan Calhanoglu, Andrea Conti og Lucans Biglia med flere har blitt kjøpt inn for over 1,3 milliarder norske kroner.

Men den desidert største, og kanskje mest overraskende overgangen i hele Europa i sommer er Meonardo Bonucci som kommer fra rival Juventus for omtrent 400 millioner kroner.

Bayern Munchen forsteker stallen i sommer også, noe som er nødvendig med den økende konkuransen de begynner å få i Bundesliga. Inn har Niklas Süle, Kingsley Coman og Corentin Tolisso kommet for godt over 800 millioner kroner, mens James Rodriguez er kommet på et lån fra Real Madrid.

Bayern Munchen – AC Milan møtes i Kina lørdag klokken 11.30 norsk tid i International Champions Cup. Kampen kan streames hos viaplay og Bet365.com.

Verdens tredje dyreste keeper

I sommer har Everton gjort store innkjøp og ser ut til å virkelig satse på å utfordre topp seks i Premier League.

Inn har Wayne Rooney, Michael Keane og Davy Klaassen kommet inn, i tillegg til det som ble den tredje dyreste overgangen for en keeper i historien, Jordan Pickford fra Sunderland for i underkant av 300 millioner kroner.

Everton møter Genk og Sander Berge til kamp lørdag klokken 16.

De to største møtes til dyst

Søndag klokken 23 møtes de som blir sett på som de to største klubbene i verden til vennskapskamp, Real Madrid og manchester United. Tidligere Everton-spiller Romelu Lukaku har allerede åpnet målkontoen sin hos de røde djevlene og skal prøve å fortsette å score mål mot en habil mostander.

Det blir spennende å se hvordan styrkeforholdet mellom de to klubbene er før sesongen starter.

Tidligere søndag venter to andre storkamper også. I søndagens første minutt starter oppgjøret mellom Juventus og barcelona og to timer senere klokken 02 er det klart for Paris Saint-Germain mot Tottenham. Alle seks er klubber som skal ut i Champions League i den kommende sesongen.

Flere storkamper utover i uken

På mandag klokken 14 møtes to lag som begge skuffet litt i ligaen forrige sesong, Inter Milan og Lyon. Spesielt Inter Milan skuffet stort og den tidligere storklubben skal ikke spille europacup-fotball den neste sesongen.

De neste dagene venter det også Tottenham mot Roma på onsdag klokken 02, mens Barcelona møter Manchester United torsdag klokken 01.30.

Flere kamper vil bli offentliggjort når de nærmer seg, så følg med på Bet365s live-senter for å holde deg oppdatert.

Hvordan får du sett kampene?

Flere av kampene får du sett om du har et abonnement hos viaplay. Men om du ønsker å se kampene, i tillegg til flere tusen andre kamper i løpet av året lønner det seg å ha en aktiv konto hos Bet365.

Oppretter man en konto hos dem og setter inn et innskudd har du tilgang til all slags sportseventer og fotballkamper som blir sendt via live stream.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler