PostNord-ligaen avdeling 1: Fram Larvik – 10.Plass

Status:

Hardtsatsende Fram Larvik har siden 2012 aldri blitt dårligere enn nummer seks i 2.divisjon. Siden 2014 har de blå og rød under ledelse av tidligere Eliteserietoppscorer Petter Belsvik vært det store «nesten» laget i PostNord-ligaen og etter 3,4,4 ble det en 5.plass i fjorårets sesong, hvor man aldri var i nærheten av å true opprykkslagene Notodden og Nest-Sotra.

Fram har de siste sesongene vært bortskjemt med en toppscorer, og Christian Østli (22mål), Dardan Dreshaj (19 mål), Johan Finnmann Gulliksen (17 mål), Markus Naglestad (25 mål) og Omar Fonstad (19 mål) har alle sørget for at publikumet i Framparken har kunnet glede seg over mange scoringer.

I vinter mistet man nevnte Fonstad til Bryne, og klubben har ikke lykkes med å hente inn en erstatter. Ryktene skulle ha det til at Kevin Beugre var enig med klubben om en avtale, men aldri dukket opp til signering. Dermed er det store usikkerhetsmomenter rundt årets Fram lag når det nærmer seg seriestart.

Spillerstall:

Ringreven Kenneth Stenild fortsetter i mål også i år.

Bakover på banen ser det tynt ut. Alexander Betten Hansen var lagets beste defensive spiller i fjor, og tok turen videre til Mjøndalen etter sesongen. Mats Diego Skårdal, Petter Lennartsson og Andreas Drugge vurderes som midtstoppere sammen med nyervervelsen Henrik Bredeli. Godset-produktet kan spille både back og stopper, og blir en viktig mann i forsvaret. I tillegg fikk man inn Alf Aslesen på lån fra Sandefjord som helt sikkert vil få mye spilletid.

Fremover på banen er det flere spennende unge spillere, men duoen Fonstad/Rosland blir dypt savnet i Larvik i år. På midtbanen har «Mac» Laham en viktig rolle og Harmohan Singh har potensiale til å være en attraksjon i PostNord-ligaen. Ellers er det ventet at flere av spillerne som ikke fikk så mye spilletid i fjor, tar solide steg i løpet av årets sesong.

På topp er Jone Rugland det eneste alternativet sammen med rutinerte Drugge, og det er her hovedutfordringen ligger for Fram i år.

Se opp for:

Jone Rugland – Spissen kom til klubben sommeren 2017, og leverte fire scoringer på høstsesongen. I år får unggutten som hamret inn mål for Sotra i 4.divisjon hovedansvaret for at Fram Larvik klarer seg. 22-åringen er en hardtarbeidende fysisk spiss som vet hvor målet står.

Inn:

  • Henrik Bredeli (strømsgodset)

Ut:

  • Omar Fonstad (Bryne)
  • Erik Rosland (Bryne)
  • Andreas Drugge (ukjent)
  • Alexander Betten Hansen (Mjøndalen)
  • Adnan Dudic (lån avsluttet)

Fotballkanalens Vurdering:

Årets sesong ser ut til å bli den tøffeste for Fram Larvik på nivå tre på lenge. Petter Belsvik har ikke fått inn de spillerne han har ønsket seg i vinter, og stiller til årets sesong med en tropp hvor det er flere spørsmålstegn enn svar. Uten stjernespillere og en tynn benk tror vi Fram får det vesentlig tøffere i år og må være fornøyd med å holde seg unna bunnstriden

(Foto: Fram Larvik sin facebookside)

Sjekk ut resten av Fotballkanalens PostNord-liga tips her: Fotballkanalen tipper PostNord-ligaen 2018

Silly Season

65 Artikler