Kjetil Haug signerer trolig for Sogndal i løpet av få dager

Også Sarpsborg 08 var aktuell

Som vi har skrevet tidligere denne vinteren er Kjetil Haug ferdig i Manchester City etter fire år i ungdomsavdelingen til de lyseblå. På de fire årene har det blitt totalt seks kamper for klubbens U18- og U19-lag.

Nå er han med Sogndal på en ukes lang treningsleir på La Manga, og det er ventet at han signerer en kontrakt med klubben i OBOS-ligaen i løpet av de neste dagene i Spania. Det er Sogn Avis som i dag melder dette.

Haug var også med sogningene på treningsleir til Gran Canaria i to uker i starten av februar. Men i mellomtiden har han trent med gamleklubben Sarpsborg 08. Der fikk han én treningskamp mellom stengene, i 0-1-tapet for Skeid 26. februar.

Blir trolig andrekeeper

Det er jakten på førstelagsfotball som har fått Haug til å se seg etter andre muligheter, men i Sogndal blir han trolig andrevalg bak Mathias Dyngeland. Til Sogn Avis sier sportslig leder i Sogndal, Håvard Flo, følgende:

– Vi har hatt gode samtaler med Kjetil og familien hans om dette. Han har lyst til å gjøre noe nytt etter perioden i City, og han verdsetter det miljøet vi har her sammen med Terje (Skjeldestad, keepertrener red.anm.) og de andre keeperne. I tillegg har vi snakket mye med City om han, og det han har gjort der. Dette er en flott og dedikert type.

Les mer om vinterens overganger på vår silly season-side, og se alle bekreftede overganger i OBOS-ligaen og Eliteserien.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler