Kjetil Haug ferdig i Manchester City – Aktuell for to norske klubber

Keeper-talentet med over 30 aldersbestemte landskamper for Norge ønsker å spille A-lagsfotball. Er på treningsleir med klubb fra OBOS-ligaen, men også gamleklubben er aktuell.

Kontrakt til sommeren

Kjetil Haug har vært en del av ungdomsavdelingen til Manchester City de fire siste sesongene, og har på denne tiden fått seks kamper for klubben U18- og U19-lag.

Nå går kontrakten ut til sommeren, og 19-åringen har fortalt den engelske storklubben at han ikke kommer til å forlenge kontrakten ut over det.

For øyeblikket er han på treningsleir med Sogndal på Gran Canaria, og klubben fra OBOS-ligaen er et reelt alternativ for Haug. Til Sarpsborg Arbeiderblad sier han følgende:

– Jeg er her på Gran Canaria og skal være sammen med Sogndal de 14 dagene de skal være her. Førsteinntrykket jeg har av klubben er veldig bra. Jeg har trivdes godt fra første stund.

Gamleklubben også aktuell

Kjetil Haug forlot Sarpsborg 08 til fordel for Manchester City tilbake i 2014, og en retur til nettopp Sarpsborg 08 skal også være aktuell for den unge keeperen som står med totalt 34 aldersbestemte landskamper for Norge.

Nestleder i Sarpsborg 08s styre, Bjørge Øiestad sier dette til samme avis:

– Kjetil Haug er en keeper vi har fulgt nøye siden han forlot oss for Manchester City. Han er ung, lokal og vært snart fire år i en av Europas beste klubber.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler