Kastrati har signert for KFUM ut 2018-sesongen men har ambisjoner om å ta steget opp på høyere nivå slik storebror Fitim(Gävle IF) og Flamur(Sandefjord) gjør i hvert sitt land.

Unggutten har de siste årene scoret solid med mål for Grorud, men forlater nå de gule og blå for å spille for naboklubben på Ekeberg. 

KFUM-trener Jørgen Isnes forteller til lagets hjemmesider at han er svært fornøyd med signeringen. 

- Fisnik er en offensiv anlagt spiller som setter motstanderen i ubalanse med sin evne til å utfordre én-mot-én og med fine driv. Han er en målfarlig spiller som for eksempel hadde 8 mål for Grorud i 2. divisjon i fjor, forteller Isnes.

Ønsker å spille høyere opp

21-åringen har scoret 17 mål på sine tre sesonger i Grorud. Tidligere har han også spilt for Skeid, Lørenskog og Vålerenga. 

- Nå er det på tide at han finner ro og utvikler seg videre hos oss. Fisnik er en ambisiøs type som ønsker å spille høyere opp, og vi ser fram til å få han med for å kjempe om de offensive rollene vi har i laget, forteller Isnes videre.

PS: KFUM har også signert Vålerenga-unggutt Trygve Aarstad. Midtbanespilleren født i 2002, er fra sommeren av klar for FC København, men får en rekke gode utviklingsmuligheter i KFUM med to lag i Interkrets, rekruttlag i 3.divisjon og jevnlig trening med klubbens A-lag.

Sjekk ut alle overgangene i PostNord-ligaen her: Her er vinterens overganger i PostNord-ligaen

100% opp til 1000 kr

1. Scandibet

3x 200kr gratisspill

2. Unibet

Opptil 1000 rk i gratisspill

3. Nordicbet

100% opp til 3000 kr

4. Leo Vegas

500% opp til 500 NOK

5. ComeOn

100% opp til 1000 NOK

6. Betway

Sponset innhold | Regler og vilkår gjelder | 18+ | Bonus kun for nye kunder