Fotballkanalen tipper PostNord-ligaen 2018 – 8. Plass – Bærum SK

Status:

En skuffende 9. plass i fjor var ikke det man så for seg etter å ha vært en klubb som har pushet opprykkslagene i 2.divisjon de siste sesongene. I vinter har laget variert mye, men gradvis blitt bedre og bedre med spillere tilbake fra skade og et mer samspilt lag.

Trener Luke Torjussen prioriterer spillerutvikling og dette har også vinterens signeringer vist. En ung og sulten spillerstall som kjenner hverandre godt er et godt grunnlag før 2018-sesongen i avdeling 1. skal sparkes i gang.

Spillerstall:

Sondre Golden Midtgarden er en solid 2.divisjonskeeper og mister trolig neppe plassen av at Lyns Sofus Rasmussen har kommet inn portene på Kadettangen.

Med Mads Lyngen(Asker) og Madhu Sandrakumar(Vålerenga) på plass har man kvalitet på sidebackene og en rekke alternativer på stopperplass der Rasmus Isegran, Lars Ivar Slemdal og Mattias Pedersen ser ut som trioen som blir satset på, men Sivert Haugli som kom opp fra juniorstallen har vist at han er god nok for nivået.

På midtbanen ser det litt svakere ut, og kaptein Jan Aubert blir nok en gang viktig med sin rutine og klubbfølelse. Han kan også bekle en vingback rolle ved behov. Ola Scheele Moe er en meget god ballfordeler i kamper Bærum styrer spillet. Ungguttene Didrik Fredriksen og Ismar Dizdar fikk vist seg bra frem i fjor, og tar trolig ytterligere steg i år med mer ansvar.

På topp har Moses Mawa forsvunnet til KFUM, og mye av ansvaret faller derfor på Erblin Lluaku. Sammen med nyervervelsen Thomas Elsebutangen (Vålerenga) har Bærum mye fart på topp som de helt sikkert håper å utnytte. Daniel Berg med sin dødballfot og finesse blir nok en gang en viktig mann uansett hvilken offensiv posisjon han spiller.

Se opp for:

Didrik Fredriksen – Midtbanespilleren har gått gradene i klubbens junioravdeling etter at han kom fra Hønefoss for fire år siden. I fjor ble det totalt 20 kamper for klubbens A-lag i sin andre sesong for klubben. Denne vinteren har boks-til-boks spilleren sett meget bra ut, og det er store forventninger til hva 19-åringen kan levere i 2018.

Fotballkanalens vurdering:

Årets Bærum utgave er spennende, og spesielt nyervervelsene vil tilføre laget kvalitet. Men alt i alt er det få klassespillere igjen i Bærum, og det er begrenset hvor mye man kan forvente over en hel sesong av en ung og sulten spillergruppe. Laget mangler også et par fysisk robuste spillere, til kamper der man ikke kan styre med ballen i laget. Fotballkanalen tror Bærum får det minst like tøft som i fjor og at man skal være fornøyd på «Kadda» om man havne midt på tabellen.

Få med deg våre tabelltips for PostNord-ligaen avdeling 1 og avdeling 2 før sesongsart lørdag 14. april.

Silly Season

65 Artikler