Fortsetter Hannover sin gode sesongstart mot Freiburg?

SC Freiburg – Hannover 96
Schwarzwald-Stadion
Onsdag klokken 20.30

Freiburg skal prøve å vinne sesongens første kamp når de tar imot Hannover på Schwarzwald-Stadion. Les mer og finn live stream til kampen her.

Her kan du lese mer om hvordan du live streamer fotball i Norge.

Tidenes beste ligastart

Onsdagens gjester har fått den beste sesongstarten i klubbens historie. Hannover står med tre seire og én uavgjort på sine første fire ligakamper.

Manager Andre Breitenreiter tok over klubben i mars og klubben har enda ikke tapt en kamp siden da. Totalt 14 kamper har det blitt, med ti seire og fire uavgjort.

Når hannover et lite øyeblikk lå øverst i Bundesliga forrige runde var det for første gang siden 1969 at klubben toppen den øverste tyske divisjonen.

Iver Fossum

Iver Fossum har så langt ikke fått spilletid i årets Bundesliga for Hannover.

Elendig sesongstart

Freiburg på sin side har ikke hatt den beste sesongstarten, så langt har laget spilt to uavgjorte og tapt to kamper.

Laget startet med å spille 0-0 hjemme mot Eintracht Frankfurt før det ble et stygt 4-1 tap borte mot RB Leipzig. På de to siste seriekampene har det blitt 0-0 hjemme mot Borussia Dortmund og et 4-0 tap borte mot Bayer Leverkusen.

Tidligere møter

De siste 25 årene har de to lagene vært i den øverste tyske divisjonen samtidig åtte sesonger, og det er Hannover som har et ørlite overtak med sine syv seire.

Freiburg står med fire seire mens fem har endt uavgjort på totalt 16 oppgjør. Med Freiburg som hjemmelag er tallene tre hjemmeseire, tre uavgjorte og to borteseire.

Siste møtet mellom lagene var den aller siste serierunden i 2015/15-sesongen av Bundesliga. Hannover vant på hjemmebane med 2-1, noe som sørget for at Freiburg rykket ned til 2. Bundesliga.

Skader og suspensjoner

Onsdagens hjemmelag må klare seg uten Yoric Ravet som soner sin andre kamp etter et direkte røddt kort for to runder siden.

I tillegg er Amir Abrashi ute med en ankelskade, Marc-Oliver Kempf med en muskelskade og Manuel Guide med en ryggskade.

Robin Koch, Vincent Sierro, Nils Petersen, Jonas Meffert og Georg Niedermaier er også alle usikker til oppgjøret.

For bortelaget sin del er Edgar Prib, Philipp Tschaimer og Pirmin Schwegler alle ute mens Felipe, Jonathas, Miiko Albomoz, Noah-Joel Sarenren-Bazee og Uffe Bech alle er usikker.

Schwarzwald-Stadion

kampen spilles på Schwarzwald-Stadion.

Hvordan live streamer du kampen?

Per dags dato er det ingen distrubitører som har kjøpt rettighetene til Bundesliga i Norge. Det er derfor ingen mulighet for å se kampen på norsk TV.

Men det er fortsatt muligheter for dem som er glad i tysk fotball. Bet365 sender nemlig både denne og de fleste andre Bundesliga-kamper via deres live-streamingstjeneste.

Det eneste du behøver er en aktiv konto hos dem så ser du denne og alle andre kamper de har tilgjengelig uten ekstra kostnad. En aktiv konto vil si du enten har penger disponibelt på konto eller har plassert et bet det siste døgnet.

Har du ikke en aktiv konto følger du disse enkle stegene:

Så ser du denne kampen pluss tusenvis av andre fra Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1 og flere andre ligaer fra hele verden. Du kan også se andre idretter som håndball, tennis og ishckey uten ekstra kostnad.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler