DEADLINE DAY! Få med deg alle de siste overgangene i Norsk Fotball

Deadline Day er en av årets morsomste fotballbegivenheter i Premier League, men de siste årene har det også blitt en spennende dag for alle som er glad i norsk fotball.

SISTE NYTT:

Og helt på tampen har Nest-Sotra sikret seg ny keeper. Yann-Alexandre Fillion kommer til OBOS-ligaen fra sveitsiske FC Zürich. Sisteskansen er 22 år gammel og kommer fra Canada.

– Deadline Day er langt ifra over! Michael Ogungbaro som kom til Start fra Jerv tidligere i vinter lånes tilbake til OBOS-ligaen. Midtbanespilleren skal denne sesongen spille for Åsane.

– BREAKING! Deadline Day er ikke over. Som annonsert henter Kongsvinger inn en ny midtstopper, fra Norge, PostNord-ligaen og Nardo. Martin Lundal har signert en toårskontrakt med rødtrøyene og blir med det KILs tredje signeringen på Deadline Day!

– Jervs unge midtstoppertalent Halvor Hovstad skal spille i 3.divisjon for Vindbjart i 2018.

– Exit Espen Hammer Berger! Levangers midtstopper tar steget til Eliteserien og har signert for Start. Det samme har Kasper Skaanes som kommer til Sørlendingene fra Brann.

– RBK-stopper Igoh Ogbuh kom til Rosenborg i vinter. Nå er midtstopperen klar for Levanger og har signert en låneavtale med OBOS-ligaklubben. Exit Espen Hammer Berger?

– AKTIVITET PÅ SØR-ARENA! G18-landslagspiller Mikael Ugland leies ut til PostNord-ligaen og Fløy i 2018. Sørlendingenes tredjekeeper Mats Olsen har signert en permanent avtale med samme klubb.

– BREAKING! Even Hovland blir RBK-spiller i løpet av kvelden. Sogndal og Rosenborg forhandler nå om en overgangssum for midtstopperen. Ifølge Fotballkanalens Sogn og Fjordane-ekspert Andreas Hopen (@superhopen) er Hovland på vei til Trondheim og presenteres før kl 00.00!

– Og der var spissen til Kongsvinger på plass. Fjorårets toppscorer i FK Haugeusnd Shuaibu Ibrahim leies ut til KIL i 2018.

– En norsk klubb skal ha lagt inn et bud på Djurgårdens midtstopper Niklas Gunarsson. Den tidligere Odd og VIF-spilleren har et år igjen av kontrakten sin med svenskene.

– Foreløpig lite action i PostNord-ligaen. Vi kan avsløre at vi vet om en spiller som trolig signerer for en OBOS-liga klubb i løpet av kvelde. I går hentet også Egersunds IK midtbanespilleren Sanel Bojadzic fra Vidar.

Markus Myhre Aanesland er klar for Kongsvinger. Stabæk-vingen har trent med KIL hele vinteren og signerer en treårskontrakt på Gjemselund. Fotballkanalen vet at Kongsvinger trolig også signerer en spiss på lån fra en annen Eliteserieklubb og at en midtstopper fra norsk fotball kun avventer medisinsk test før han presenteres som KIL-spiller.

– Den franske midtbanespilleren Erin Pinheiro leies ut til FKH fra St.Etienne. Leieavtalen varer ut sesongen 2018.

Vidar Ari Jonsson er fjernet fra Branns spillerstall. Islendingen drar trolig tilbake til Islandske FH på lån innen kort tid.

Stabæks unge venstreback Morten Renå Olsen leies ut til Ham-Kam. G18-landslagspilleren har ikke til tross for en god vinter ikke klart å ta plassen fra Jeppe Moe, og sjansene for spilletid er større på Briskeby.

Grunnen til det er at Ham-Kams venstreback Juan Cordero er klar for Alta. Den spanske venstrebacken spilte fast på fjorårets opprykkslag, men ettersom Orri Omarsson har gått på lån til Kamma fra S08, skyves midtstopper Ruben Alegre ut på backen. Dermed går turen videre til nord for 24-åringen.

Det samme er tilfelle for spisstalentet William Are-Hanssen, som lånes ut til 2.divisjonsklubben fra Bodø/Glimt. 19-åringen lånes ut fra Aspmyra denne sesongen, og kan danne spisspar med ringreven Vegard Braaten.

Lillebror William Kurtovic er også klar for ny klubb. Den venstrebente midtbanespilleren har ikke fått mye tillit under Magnus Powell, og fortsetter karrieren på utlån i Ull/Kisa.

Han erstatter Niklas Sandberg som har skrevet under på en avtale med Start. Midtbanespilleren har vært linket til både Eliteserieklubber og utlandet etter en fantomsesong i fjor, men flytter sørover til Kristiansand.

Sist men ikke minst, Rafik Zekhnini er tilbake i norsk fotball, og tilbake i svart og hvitt. Zekhnini har skrevet under på en leieavtale med Rosenborg.

20-åringen har slitt med å tilpasse seg nivåt i italiensk fotball og erstatter en Sammy Adegbenro.

Sandefjords unge midtstopper Alf Aslesen lånes ut til 2.divisjonsklubben Fram Larvik i 2018. Aslesen har spilt noen gode kamper for Sandefjord denne vinteren, men ønsker seg spilletid på høyest mulig nivå. ‘

3.divisjonsklubben Valdres fortsetter å hente utlendinger. Fra før av har klubben hentet spillere fra Portugal, Skottland og England. Denne vinteren har to nye engelskmenn kommet til og nå har er enda to nysigneringer på plass.

Kantspilleren Claudio Kiala kom tidligere i uka fra reservelaget til FC Roda i Nederland, mens det i dag ble klart at den spanske midtstopperen Jose Maria Cruz Martin har signert. Han kommer fra Aros FC i Spania som tilhører nivå fire.

Følg med under for å se siste nytt:

Vi oppdaterer fortløpende.

For fullstendig oversikt over alle overgangene i Eliteserien, OBOS-ligaen og PostNord-ligaen. Sjekk her:

Alle vinterens overganger i Eliteserien

Alle vinterens overganger i OBOS-ligaen

Alle vinterens overganger i PostNord-ligaen

Silly Season

65 Artikler