Molde og Ole Gunnar Solskjær vant kampen mot om sin tidligere elev, men skal fortsatt være interessert i enda en spiss fra Eliteserie-konkurent.

Brann var også interessert

Daniel Chima Chukwu er tilbake i Norge og tilbake i Molde hvor han fikk sitt endelige gjennombrudd. Etter at han ble solgt til Shanghai Shenxin FC i Kina i 2015 gikk veien videre til polske Legia Warzawa. Der har det ikke gått like smertefritt, og nå gleder spissen seg til å spille i den blå drakta igjen.

- Det er helt fantastisk å komme hjem igjen. Jeg kjenner klubben godt fra forrige periode jeg var her, og vet hva som skal til. Jeg har vært her på besøk flere ganger mens jeg har vært ute, og alltid blitt mottatt som en del av familien, det er helt fantastisk å kjenne på. Jeg var her sist i 2016, og Ole Gunnar har alltid sagt jeg er velkommen tilbake. Jeg er veldig, veldig fornøyd med endelig være tilbake, forteller Chima til klubbens hjemmesider.

Molde er enige med den polske klubben om en overgangssum for Nigerianeren, som hadde 11 mål på 34 kamper i sin avskjeds-sesong i 2013.

Brann var også interessert i å sikre seg Chima, og skal ha vært i forhandlinger med Legia så sent som i forrige uke. Men det ble Molde og gamletrener Ole Gunnar Solskjær som vant kampen om 25-åringen.

Nå gjenstår det å se om han kan finne storformen og være mannen som sørger for at Molde hindrer Rosenborg å sikre seg nok et seriemesterskap.

Ifølge kilder Fotballkanalen har vært i kontakt med skal Molde også ha følere ute på Benjamin Stokke. KBK-spissen leverte en solid sesong i fjor og blant annet Sarpsborg 08 har fått avslått bud på spissen.

100% opp til 500 NOK

1. Casino Winner

100% opp til 1000 NOK

2. Guts

100% opp til 1000 NOK

3. Rizk

200% opp til 1000 NOK

4. Unibet

500% opp til 500 NOK

5. ComeOn

100% opp til 1000 NOK

6. Betway

Sponset innhold | Regler og vilkår gjelder | 18+ | Bonus kun for nye kunder