Tidligere Molde-spiss Daniel Chima Chukwu sliter med lite spilletid i polske Legia Warszawa. Nå kan en retur til norsk fotball og Brann være nært forestående.

Målløs så langt i Polen

Det er Bergensavisen som i dag melder at Brann har lagt inn ett bud på den tidligere Lyn- og Molde-spilleren. Etter to år i Kina ble han i fjor sommer hentet av den polske storklubben Legia Warszawa.

Der har det ikke gått som ønsket, og etter over et halvt år i klubben har han kun fått to kamper i Ekstraklasa og fire kamper i den polske cupen. Han står oppført med to målgivende pasninger totalt.

Regnet som hjemlig spiller

Brann har allerede én spiller for mye i troppen som ikke har blitt oppfostret i Norge, men siden Chima Chukwu kom til Lyn som attenåring og spilte tre sesonger i Norge før han fylte 21 år regnes han som hjemlig spiller.

Dette er nok en av grunnene til at Brann har pekt ut 26-åringen som en mulig løsning på problemene klubben har på spissplass. I fjorårssesongen scoret de tre spissene som er i klubben per dags dato kun to seriemål til sammen.

Får tøff konkurranse

Men det er ikke kun Brann som er interessert i spissen fra Nigeria. Ole Gunnar Solskjær skal også være svært villig til å hente tilbake sin tidligere elev.

Bergensavisen melder at Molde allerede har lagt inn et bud på spilleren som i løpet av sine fem år i Romsdalsklubben scoret 32 mål på 107 Eliteseriekamper.

200% bonus opp til 1000 KR

1. Unibet

100% bonus opp til 1000 KR

2. MrGreen

100% opp til 2000 KR

3. Betsson

100% opp til 1000 KR

4. Rizk

100% opp til 1000 KR

5. Guts

100% opp til 600 KR

6. ComeOn

Sponset innhold | Regler og vilkår gjelder | 18+ | Bonus kun for nye kunder

200% upp till 1000 KR

Unibet
x

Sponset innhold | Regler og vilkår gjelder | 18+ | Bonus kun for nye kunder