Aalesund ønsker å hente Castro nå - KIL ikke fornøyd med budene

Aalesund har hentet Kongsvinger-spilleren Niklas Castro fra og med januar, men klubbene klarer ikke å bli enige om en overgangssum for å la han gå dette overgangsvinduet. Det er Sunnmørsposten som først melder at forhandlingene har gått i vranglås.

Men Kongsvinger ønsker ikke å slippe spissen som så langt denne sesongen har fire mål og fire målgivende på 14 kamper. Han kom til Kongsvinger foran forrige sesong og bidro med 12 mål i sitt første år i Kongsvinger.

– Det er fortsatt et betydelig sprik mellom det vi verdsetter ham til, og til den summen AaFK er villige til å betale. Det har ikke vært kontakt mellom oss i dag, og slik situasjonen er akkurat nå vil Niklas spille for oss i høst, opplyser sportssjef Espen Nystuen i KIL Fotball til Sunnmørsposten.

– Vi føler at vi har strukket oss veldig langt, det er ikke småpenger vi har tilbudt Kongsvinger for å la ham gå allerede nå. Vi har et overordnet ansvar for å følge våre egne økonomiske rammer, og i forhold til denne saka føler jeg at vi allerede er utenfor vår komfortsone rent økonomisk, sier AaFKs sportssjef Bjørn Erik Melland.

Kommer til å forsterke uansett

Aalesund har allerede styrket seg offensivt denne sommeren ved å hente Ståle Steen Sæthre fra Nest-Sotra og Jonas Grønner fra Brann, to forsvarsspillere. Men Bohinen vil klart ha flere valgmuligheter også fremover på banen for å sikre opprykket til Eliteserien i høst.

– Uansett hva som skjer i forhold til Kongsvinger og Castro, så jobber vi for om mulig å styrke oss ytterligere foran den tøffe høstsesongen vi har foran oss, fortsetter Melland til avisen.

Aalesund leder OBOS-ligaen tre poeng foran og med en kamp mindre spilt enn Sogndal etter 14 spilte seriekamper. Kongsvinger på sin side ser ut til å bli middelhavsfarer der de ligger på tiendeplass med sine 20 poeng, 12 bak Aalesund.

Fotballkanalen følger sommerens overgangsmarked

Vi følger sommerens overgangsvindu i Norge og gir deg alle de ferskeste ryktene og bekreftede overgangene som omhandler norske klubber og spillere. Så følg med på vår Silly Season-side, vår live-feed og vår Twitter-profil SillyseasonNOR.

Har vi glemt noe? Send oss gjerne rykter, bekreftede overganger og alt annet overgangsrelatert info på DM på Facebook eller Twitter.