Fjerde borteseier på rad til Roma?

Roma kan følge opp sin perfekte borteform når de spiller mot Torino på Stadio Olimpico Grande Torino. Vertene mangler en viktig spiller og Roma ser ut til å ha en god sjanse til å være et steg nærmere Champions League 2018/19.

Torino – Roma

Det har vært flere målrike møter mellom Torino og Roma. I forrige sesong av Serie A vant Torino første møte med 3 – 1 hjemmeseier. Roma fikk derimot hevn på returen og vant 4 – 1 på Stadio Olimpico. Roma kommer best ut av det med formen 2 – 2 – 1 på de fem siste møtene mellom lagene i Serie A.

Skader

Hjemmelaget mangler kun Andrea Belotti, og han er ute til 2. novemeber. Som Torinos mestscorende spiller har Roma en fordel her. Roma på sin side mangler Emerson, Konstantinos Maolas, Patrik Schick og Gregorie Defrel.

Torino

Torino med 13 poeng ligger 2 poeng bak Roma på 5. plass. Med 3 – 4 – 1 og like mange scoringer som Roma skal vertene kunne by på en tøff kamp for Roma. Forrige sesong endte Torino på 9. plass med 13 – 14 – 11. Roma derimot tok 2. plass med sterke 28 – 3 – 7.

Roma

Gjestene står med kun to tap mot serieleder Napoli og sterke Inter på sine 8 kamper. På bortebane har de vunnet alle sine tre kamper mot Atalanta, Benevento og Milan. Med 4 poeng opp til Lazio som for øyeblikket har en billett til Champions League er det tre viktige poeng som kan vente Roma når kampen spilles søndag kl 15:00 på Stadio Olimpico Grande Torino.

Roma ligger på 2. plass i Gruppe C i Champions League 2017/18 etter å ha vunnet mot Qarabag og spilt uavgjort mot Atletico Madrid og gruppeleder Chelsea.

Live stream Torino – Roma

Italienske Serie A fotball kan streames på nett og er du registrert på bettingsiden bet365 kan du se Torino – Roma på live stream. Det er ikke bare Serie A som kan sees på live fotball stream. Du får også tilgang til kamper i tysk Bundesliga, Primera Division, dansk Superliga og mange flere. For å få tilgang til bet365 live stream og det beste utvalget av odds på nett er det bare å følge disse enkle trinnene:

Hans Nielsen

248 Artikler