Se Torino møte Serie As beste bortelag, Napoli, på live stream

Torino – Napoli
Stadio Olimpico Grande Torino
Serie A
Lørdag klokken 18.00

Napoli har så langt kun et tap i Serie A. På bortebane er de fortsatt ubeseiret. Det skal gjøre det vanskelig for Torino som tapte 0 – 5 i sist møte.

Torino – Napoli

5 – 3 og 0 – 5 endte oppgjørene i Serie A 2016/17. Napoli var i form den sesongen, men ser farligere ut nå. De fem siste kampene mellom lagene har endt 1 – 0 – 4 og Torino har ikke vunnet over Napoli siden 2015. Det betyr at Napoli nå kan ta sin femte seier på rad over Torino.

Torino

5 – 8 – 3 lover ikke store sjanser for Torino mot Napoli. På Stadio Olimpico Grande Torino har de vunnet to kamper mot Sassuolo og Cagliari. Problemet til Torino er ikke bare at de scorer lite mål med 22 hittil, hvor Napoli til sammenligning har scort 35. De slipper inn mye mål også, så langt 22, mot Napolis 10.

Torinos tropp gikk på en smell 2. desember og fikk tre skadede spillere. Det gjør at forsvarsspillerne Christian Ansaldi og Kevin Bonifazi står over, det samme gjør også midtbanespilleren M’Baye Niang.

Napoli

Napoli har en god sesong i Serie A, like godt gikk det ikke i Champions League. Gruppespillet ble avsluttet med 2 – 0 – 4, 6 poeng bak Shakhtar Donetsk som gikk videre sammen med Manchester City. Det betyr at Napoli spiller videre i Europaligaen.

I Serie A holder 12 – 3 – 1 til 2. plassen på tabellen, 1 poeng foran Juventus som gav Napolis første tap, og 1 poeng bak Inter som leder Serie A. Borteformen på 7 – 1 – 0 gjør Napoli til det beste bortelaget i serien og er nå det eneste laget sammen med Inter som ikke har tapt på bortebane ennå.

Det har ikke skjedd noe nytt på skade- eller suspensjonsfronten for Napoli, noe som betyr at eneste spillerne som mangler er Faouzi Ghoulam og Arkadiusz Milik som har vært ute siden månedsskiftet september/november.

Torino – Napoli live stream

bet365 gir tilgang til live stream fra de viktigste fotballkampene i Europa. Har du en aktiv spillerkonto kan du se kamper fra Serie A, La Liga, Bundesliga og mange andre. For å se Torino – Napoli live stream på nett trenger du bare å følge denne fremgangsmåten:

Hans Nielsen

248 Artikler