Tøft for Sassoulo mot Inter på lørdag

Sassoulo – Inter
Mapei Stadium – Città del Tricolore
Serie A
Lørdag klokken 15.00

Inter skal ha gode sjanser til å forsvare tredjeplassen sin på tabellen i Serie A før juleferiringen begynner.

Sassoulo – Inter

Men, da må de snu trenden fra de forrige møtene mot Sassoulo. For det er faktisk Sassoulo som har kommet best ut av disse. Møtene i forrige sesong endte riktig nok med en borteseier til begge lag, men ser vi på de fem siste står Sassoulo med formen 4 – 0 – 1, noe som virkelig kan utgjøre en trussel for at Inter skal kunne ta juleferie med en fortsatt plassering blant topp tre i Serie A. Roma kommer bak og har med en kamp mindre kun 2 poeng opp til Inter.

Svake på hjemmebane

5 – 2 – 10 totalt er nok til 15. plass for Sassoulo og langt dårligere står det til på hjemmebane. Spill på eget gress har så langt kun resultert i en seier over Crotone, mens det har gitt 2 poengdelinger og 5 tap. Det gjør Sassoulo til Serie As 3. dårligste hjemmelag, og det skal kunne gi Inter en real sjanse til å snu den dårlige trenden mot Sassoulo.

I løpet av desember har også skadelisten til Sassoulo økt. Davide Biondini gitt ut med skade 3. desember, mens Stefao Sensi fulgte etter fire dager senere. Fra før mangler Claud Adjapong, Timo Letschert og Cristian Dell’Orco.

Ubeseiret borte

Inter har alt å spille for i denne kampen. Med 40 poeng har de som nevnt Roma pustende i nakken med 38 poeng og en mindre spilt kamp. Samtidig er det bare 1 poeng opp til Juventus og 2 poeng opp til serieleder Napoli.

Formen på 12 – 4 – 1 er sterk, men bedre står det til om vi kun ser på bortekamper. Så langt viser nemlig Inter den sterke formen på 5 – 3 – 0. Det gjør Inter til selvskrevne favoritter på bortebane mot Sassoulo.

Av skader og suspensjoner er det lite nytt. Det er kun Matías Vecino som har forsvunnet i løpet av desember. Vecino må stå over på grunn av suspensjon frem til 24. desember. Ellers mangler fortsatt Assane Gnoukouri og Zinho Vanheusden.

Se Sassoulo – Inter live stream

Det er mulig å følge Sassoulo – Inter på live stream på lørdag. Det eneste du trenger er en aktiv spillerkonto på bet365. Når du har det vil du få tilgang til live stream av Serie A, Bundesliga, La Liga og Ligue 1, sammen med mange andre serier og idrettsarrangementer. For å komme i gang trenger du bare å følge denne fremgangsmåten:

Hans Nielsen

248 Artikler