Se Roma – Bologna på live stream

Roma er med i en tøff gruppe i Champions League, men med seier over Qarabag og uavgjort mot både gruppeleder Chelsea og Atletico Madrid har de en 2. plass etter tre spilte kamper. I Serie A har de formen 6 – 0 – 2 og en 5. plass. Skal de holde på overtaket over Sampdoria og ta innpå Lazio trengs det poeng mot Bologna i dette møtet som kan sees på live stream.

Roma – Bologna

Roma har ikke tapt hjemme mot Bologna siden 2012, hvor kampen endte 2 – 3. Etter dette står de med sterke 4 – 3 – 0 mot Bologna. I forrige sesong vant Roma bagge oppgjørene 3 – 0, men den sesongen ser det ut til at det var større forskjell mellom lagene. Roma scorte nestflest mål i Serie A og hadde 90 – 38, med formen 28 – 3 – 7. Nok til å gi de 87 poeng, 4 poeng bak vinneren Juventus. Den samme sesongen endte Bologna på 15. plass og hadde formen 11 – 8 – 19, med 40 – 58 i scoringer.

I år er ting jevnere, men forskjellene er der ennå. Roma med sin nevnte 6 – 0 – 2 fremstår som langt sterkere enn Bologna med 4 – 2 – 3. Det samme gjelder med scoringer. Vertene har 15 – 5, mot gjestenes 8 – 9. For Romas del kan dette tyde på at formen ikke er der den skal være. Det er nemlig 8 lag som scorer mer i Serie A, og to andre lag som har like mange mål.

Skader

As Roma mangler fortsatt forsvarspillerne Emerson og Konstantinos Maolas. Manolas har vært ute siden 14. oktober, men er ventet tilbake i begynnelsen av november, samtidig med Emerson som har vært ute siden mai.

Bologna har 6 spillere på skadebenken. Det er Cheick Keita, Ibrahima Mbaye, Rodrigo Palacio, Saphir Taider, Vasilos Torosidis og Felipe Avenatti. Cheick Keita er ventet tilbake i slutten av oktover, mens de fem andre følger etter i løpet av november. Giancarlo González har vært suspendert, men er tilbake til kampen mot Roma.

Se Roma – Bologna live stream

Det finnes mange gode sjanser til å se fotball på live stream. Dersom du er aktiv spiller på en norsk bettingside kan du ofte få live stream av de vktigste oppgjørene i europeisk toppfotball. bet365 er en av norske bettingsider med best utvalg av fotball på live stream. For å se live fotball på nett hos bet65 trenger du bare å følge disse trinnene:

Hans Nielsen

248 Artikler