3 viktige poeng står på spill for Roma mot Atalanta

Roma – Atalanta
Stadio Olimpico
Serie A
Lørdag klokken 18.00

Og Roma skal ha en god sjanse til å sikre seg tre viktige poeng, men det ser ikke ut til at det skal bli en veldig lett oppgave mot Atalanta.

Roma – Atalanta

Roma tok tre poeng fra Atalanta i sesongens første møte. I forrige sesong endte det derimot med poengdeling på Stadio Olimpico, mens Atalanta tok tre poeng på hjemmebane med en 2 – 1 seier. Poengene ble delt ut på samme måte sesongen før det også. Men da med uavgjort for Atalanta på hjemmebane, og 0 – 2 seier borte. Det gir Roma en noe skuffende 1 – 2 – 2 form mot Atalanta før denne kampen.

Roma

Roma har med 39 poeng etter å ha levert formen 12 – 3 – 3 en rimelig sikker plass i toppen av Serie A. Men, Lazio på 5. plass og 37 poeng er farlig nær. Over seg har Roma Inter som med en kamp mer har 41 poeng, og er absolutt innenfor rekkevidde.

Hjemme på Stadio Olimpico har Roma så langt 7 – 1 – 2, og scort 16 mål mens de har sluppet inn 8. Sammenligner vi målforskjellen med Atalantas 10 – 14 ser det lovende ut.

Roma har heller ingen nye skader eller suspensjoner som betyr at det kun er Karsdorp og Defrel som står over.

Atalanta

Med borteform på 2 – 3 – 4 er det ikke bare målforskjellen som taler for at dette oppgjøret kan ende i Romas favør. Sammenlagt er formen på 7 – 6 – 6, akkurat nok til å plassere Atalanta 4 og 2 mål bak Udinese og Fiorentina som også har 27 poeng. At Atalanta er uten skader eller suspensjoner er positivt, men det spørs om det kan være nok til å dytte kampen i deres favør.

Live stream Roma – Atalanta på nett

Det står viktige poeng på spill for Roma, og Atalanta skal være i stand til å gi de en utfordring. Det betyr at Roma – Atalanta live stream kan være en bra kamp å se på lørdag. Har du en aktiv spillerkonto på bet365 kan du se fotballkampen live, sammen med alle de viktigste oppgjørene i Bundesliga, La Liga, Ligue 1 og selvsagt Serie A. her er fremgangsmåten du må følge for å se live fotballstreaming:

Hans Nielsen

248 Artikler