Kan Pescara lekse opp med serielederen?

Pescara – Palermo

Stadio Adriatico – Giovanni Cornacchia

Fredag 20.30

Palermo leder Serie B, men det er ikke mindre enn 8 lag som kan ta ledelsen fra dem dersom de ikke vinner denne runden mot Pescara. Kampen ser du på live stream.

Pescara – Palermo

Pescara tok en 2 – 0 seier over Palermo i førrige møte. Kampen før endte 1 – 1. På de fem siste står det 1 – 2 – 2, men Palermo har ikke vunnet på Stadio Adriatico – Giovanni Cornacchia siden 2014.

Begge lagene rykket ned fra Serie A i forrige sesong og nå ligger Palermo på 1. plass, mens Pescara befinner seg på 11. plass, 5 poeng bak.

Pescara

Pescara befinner seg på delt 11. plass sammen med Avellino. Formen er 4 – 4 – 4 og så langt har de scoret 20 mål og sluppet inn 21. På hjemmebane går ikke ting mye bedre, for her står det 2 – 2 – 2, men de har 13 mål mot 12 mot seg.

Forrige Serie A sesong endte med Pescara på sisteplass og da hadde de katastrofeformen 3 – 9 – 26. De eneste seirene kom mot Sassuolo, som egentlig endte 2 – 1, og mot Genoa og Palermo.

Palermo

Palermo har en knapp ledelse i Serie B og har kun tapt en kamp så langt. Formen 5 – 6 – 1 tyder likevel ikke på at det er et utpreget vinnerlag. P åbortebane ender det stort sett uavgjort og formen er 1 – 4 – 0. med 15 mål og 9 mot seg er de bare marginalt bedre enn Pescaro og det kan bli en jevn kamp.

Palermo rykket også ned fra Serie A. Med 26 poeng og formen 6 – 8 – 24 var de likevel en hel del bedre enn Pescara.

Serie B

Det er jevnt i Serie B denne sesongen, mellom 1. plass og sisteplass skiller det 11 poeng etter 12 spilte runder. Palermo er i ledelse, men med 8 lag som kan ta dem igjen denne runden, og 14 lag som kan ta ledelsen over de to neste rundene er det veldig åpent hva som blir resultatet.

Det er også veldig åpent hvem som eventuelt skal rykke ned. Pro Vercelli har 10 poeng og sisteplass, men det er ikke mer enn 4 poeng opp til en trygg plassering over nedrykksplass.

Live stream

Du kan se Pescara – Palermo på live stream på nett. Sammen med de aller fleste toppkampene i serier som Serie A, Bundesliga, Ligue 1 og Serie B, er kampene tilgjengelig for spillere på bettingsiden bet365. For å få tilgang til fotball på live stream trenger du bare å følge disse trinnene for å komme i gang:

Hans Nielsen

248 Artikler