Toppmøte i Serie A på San Paolo

Napoli har gått 8 kamper med 8 seire, mens Inter har spilt en uavgjort mot Bologna. Det gir Napoli et knepent overtak med 2 poeng og gjør dem til favoritter på bettingsidene.

I forrige sesong av Serie A vant Napoli begge møtene, mens det på de fem siste kampene står 3 – 0 – 2 til vertene.

Napoli

Napoli avsluttet Serie A 2016/17 på en tredje plass og spilte seg til en plass i Champions League hvor de nå er på 3. plass i Gruppe F. Etter en seier mot Feyenoord, tap mot Manchester City og Shakhtar Donetsk ligger de nå an til å gå videre til spill i Europaligaen.

Adskillig bedre går det for Napoli i Serie A med 8 seiere på like mange kamper. Mostanden de har møtt har vært variert, og i forrige runde vant de 0 – 1 over Roma på bortebane. Så langt har Napoli scoret 26 mål og kun sluppet inn 5, på hjemmebanen har de 12 mål og 2 mot seg. Sammenlignet med Inters 17 scoringer og 5 mål mot, er Napoli favoritter i dette møtet.

Inter

Inter ble snytt av byrivalen Milan for en plass i årets Europa League, med kun 1 poeng. Sesongen endte med formen 19 – 5 – 14. Årets sesong har så langt vært en suksess med kun uavgjort mot Bologna som eneste kamp som ikke har gitt tre poeng til Inter.

Skader

Vertene mangler kun en spiller foran dette møtet og det er Arkadiusz Milik som har vært ute i 21 kamper. For Inters del er listen lengre og her mangler det 4 spillere. Assana Gnoukouri og Zinho Vanheusden har stått over 40 og 20 runder, og ingen av dem er ventet snarlig tilbake. João Mário og Marcelo Brozovic har begge stått ute i en runde hver og er usikre på når de kan ventes tilbake. Marcelo Brozovic er nok spilleren som kommer til å være mest savnet, med 2 scoringer på bortebane er han hittil Inters 3. mest scorende spiller.

Live stream Napoli – Inter

Kampen mellom Napoli – Inter spilles på Sao Paolo kl 20:45 på lørdag 21. oktober og det er mulig å live streame fotballkampen på nett. For å kunne se fotball på nett må du være registrert på bet365 og du kan se hvordan du både får den beste oddsen og live fotball stream nedenfor.

Napoli – Inter odds

bet365 gir deg ikke bare live fotball på nett, de gir deg også det beste utvalget av live odds og vanllig odds på kampen mellom Napoli – Inter. For å plassere dine bets og se fotball live må du følge disse trinnene for å registrere en konto:

Hans Nielsen

248 Artikler