Napoli – Hellas Verona: Live stream topp mot bunn i Serie A

Napoli – Hellas Verona
Stadio San Paolo
Serie A
Lørdag klokken 15.00

På 19 kamper har vertene styrt unna tap i 18. Det plasserer Napoli helt i topp av tabellen for Serie A. Med Hellas Verona som motstander skal det etter alle soletegn fortsatt være slik, også etter denne runden som du ser på live stream.

Napoli – Hellas Verona

At det er Napoli som er favoritter understrekes også av resultatene i de fem siste kampene. Her står det 4 – 0 – 1 til Napoli. På Stadio San Paolo har de vunnet 6 og spilt uavgjort 3 ganger mot Hellas Verona. Det er også lenge siden Hellas Verona tok med seg poeng fra Stadio San Paolo. Sist det skjedde var i Serie B 2003/04.

Napoli

Inter, Chievo og Fiorentina er de eneste lagene som har klart å få en poengdeling med Napoli så langt etter 19 spilte kamper i Serie A 2017/18. Juventus som ligger på 2. plass på tabellen, 1 poeng bak Napoli er det eneste laget som har klart å ta 3 poeng mot Napoli. Det til og med på Stadio San Paolo. Med andre ord, det kreves en del for å ta poeng mot Napoli, og Hellas Verona har nok ikke det som skal til. Napolis tre mestscorende spillere, Mertens, Callejon og Insigne har til sammen 20 mål. Det er to mål mer en hva hele Hellas Verona har klart gjennom sesongen så langt.

Uten nye skader eller suspensjoner stiller også vertene med et skarpskodd lag.

Hellas Verona

Gjestene kan vise til 3 seire, 4 uavgjort og 12 tap. Det plasserer de nest nederst på tabellen med 13 poeng. Opp til SPAL som er over nedrykksplass skiller det 2 poeng og 7 mål. På Bortebane kan man heller ikke si at det klaffer for Hellas Verona. På 9 bortekamper har de vunnet en kamp mot Sassuolo, spilt 3 uavgjort og tapt 5 kamper.

Hellas Verona mangler Alessio Cerci som er lagets 3. beste målscorer, samtidig er Mohamed Fares også ute med skade.

Se Napoli – Hellas Verona live stream

Kamper mellom topplag og bunnlag kan gi god fotballunderholdning og noen ganger kommer det også legendariske overraskelser. Det gjør det verdt å se kampen mellom Napoli – Hellas Verona på live fotball stream. Har du en aktiv spillerkonto på bet365 kan du se denne kampen sammen med alle de andre viktigste oppgjørene fra Serie A, Bundesliga, Ligue 1, La Liga og mange andre europeiske toppserier. For å se Napoli – Hellas Verona live stream trenger du bare følge denne fremgangsmåten:

Hans Nielsen

248 Artikler