Napoli er uten tap mot Fiorentina siden 2013. Nytt steg mot toppen?

Napoli – Fiorentina
San Paolo
Serie A
Søndag klokken 15.00

Napoli gikk på sitt første tap for sesongen mot Juventus i forrige runde. Det har gitt de en sårbar posisjon på andreplassen. Mot Fiorentina gjelder kun 3 poeng.

Napoli – Fiorentina

Med kun et tap mot Fiorentina i løpet av de 10 siste kampene og formen 7 – 2 – 1 er Napoli klare favoritter. Også de to siste oppgjørene endte med seier til Napoli, mens de ble uavgjort i to kamper før det.

Forrige kamp ble en styrkeoppvisning av Napoli som etter 8 minutter tok ledelsen. I første omgang tok de en solid 2 – 0 ledelse og fulgte opp i andreomgang frem til kampen endte 4 – 1 på San Paolo i Serie A 2016/17.

Napoli

Napoli er med 35 mål det mestscorende laget i Serie A denne sesongen og det er ingen tvil om at det har hjulpet de langt på vei med å gå 14 runder uten tap. Siste kamp mot Juventus gav et sårt hjemmetap for Napoli og det skal være mye motivasjon hos spillerne for å forhindre et nytt nederlag på hjemmebane.

Formen på 12 – 2 – 1 gir de en andreplass på Serie A tabellen, men bak kommer det flere utfordrere, med kun et poeng opp til Inter på førsteplass er det også viktige poeng for å hevde seg i toppen, og ikke bare henge med.

Uten nye skader eller suspenderinger kan Napoli velge fra første rekke. De eneste som fortsatt mangler er Faouzi Ghoulam og Arkadiusz Milik.

Fiorentina

Fiorentina har så langt 21 poeng, og med 5 poeng opp til Sampdoria på 6. plass skal det ta tid å klatre. Men, med Milan og Bologna som også har 21 poeng er det ikke desto mindre viktig å samle poengene man kan få for Fiorentina.

Formen er på 6 – 3 – , mens den på bortebane er 2 – 2 – 4. De eneste seirene de har tatt er over Hellas Verona og Beneveto som er to av de dårligste lagene i denne sesongen av Serie A. Det motsatte av Napoli med andre ord.

Positivt er det derimot at Fiorentine hverken har skader eller suspenderte spillere.

Live fotballstreaming av Napoli – Fiorentina

Live fotballstreaming på nett har blitt lett tilgjengelig for norske oddsspillere. bet365 er en av bettinsidene som har det beste utvalget av både odds og live streaming av fotball. For å få tilgang til live stream på bet365 trenger du en aktiv spillerkonto og den ordner du raskt ved å følge denne fremgangsmten:

Hans Nielsen

248 Artikler