AC Milan – Hellas Verona
San Siro
Coppa Italia
Onsdag klokken 20.45

Selv om Hellas Verona vant forrige møte mot AC Milan skal det skje et under for å gå videre denne gangen. Formen fra Serie A tyder på at de skal ut av Coppa Italia og ned i Serie B.

Etter 21 minutter satte Jérémy Ménez 0 – 1 for AC Milan, og de holdt ledelsen helt til 77. minutt hvor Giampaolo Pazzini utlignet. 2 – 1 og tre poeng ble sikret i 90. minutt av Luca Siligardi.

Det er også den eneste seieren Hellas Verona har over AC Milan siden 2013. Formen fra de fem siste møtene er nemlig 2 – 2 – 1 i AC Milans favør.

AC Milan

Formen er litt svakere for AC Milan denne sesongen av Serie A. 18 – 9 – 11 endte det på i fjor, og nå står det på 7 – 3 – 6. Det gir ikke de store utslagene på tabellen, i og med at de er på 7. i år, mot 6. i fjor. Det var nok til å bli med til Europaligaen hvor de nå har avsluttet gruppespillet på toppen av Gruppe D med 3 seire, 2 uavgjort og 1 tap.

Milan spilte seg til kvartfinalen i Coppa Italia 2016. Første kamp var mot Torino på San Siro og endte 2 – 1. I kvartfinalen møtte Milan Juventus som ble for sterke og ble slått ut etter at kampen endte 2 – 1.

Praktisk talt uten skader kan AC Milan stille med et sterkt lag. Andrea Conti som har vært ute siden 15. september, og er ute til 15. mars er eneste spiller som mangler.

Hellas Verona

Som et av de lavest rankede lagene i Serie A har Hellas Verona spilt siden runde tre i Coppa Italia 2017. På hjemmebane mot Avellino endte det 3 – 1, mens det ble i overkant spennende på bortebane mot Chievo. Chievo tok raskt ledelsen, mens Hellas Verona fikk sin utligning etter 34 minutter. Det førte til ekstra omganger som ble spilt uten mål og straffespark, kampen endte til slutt 4 – 5.

I Serie A henger Hellas Verona knapt med. 2 – 4 – 10 holder akkurat til 19. plass og står dermed i fare for å rykke ned til Serie B neste sesong.

Hellas Verona har en lengre skadeliste og mangler fortsatt Matteo Bianchetti og Mattia Zaccagni. 4. desember i kampen mot Genoa gikk også Bruno Zucolini ut med skade.

Se AC Milan – Hellas Verona live på nett

Du kan se Coppa Italia kampene på live stream dersom du har en aktiv spillerkonto på bet365. For å se live fotball og møtet mellom AC Milan og Hellas Verona trenger du bare følge disse trinnene: