Live stream kampen om Nord Italia: Milan – Genoa

I de fem siste oppgjørene mellom nord-italienerne er det gjestene Genoa som kommer best ut og har spilt 3 – 0 – 2 mot Milan. Denne sesongen har Genoa hatt en tøff start og har kun vunnet mot Cagliari i forrige runde. Kan det være et tegn på at formen er tilbake?

Milan

Milan med 4 – 0 – 4 befinner seg midt på treet, både formmessig og på tabellen. Med tre strake tap mot de langt sterkere lagene Inter, Roma og Smpdoria begynner det å bli viktig for Milan å hente poeng om de skal matche forrige sesong hvor de spilte seg til Europa League. I Europaliga går ting bedre og Milan leder Gruppe D etter å ha gått ubeseiret mot Austria Wien, Rijeka og AEK Athen.

Genoa

Genoa avsluttet Serie A 2016/17 på 16. plass, kun 4 poeng foran Empoli som rykket ned til Serie B. Genoa sliter også med formen i år. Med en svært usikker 17. plass og kun 6 måls ledelse til Sassuolo på 19. plass kan ting for gå den veien høna sparker for Genoa i årets sesong.

Milan – Genoa

Det er ingen av lagene som kan sies å briljere denne sesongen av Serie A, men det kan bli en kamp med mye spenning som er verdt å se på live stream. Vertene Milan er favoritter i kampen og med toppscoreren João Pedro med 3 mål på 8 kamper, mot Genoas Andrey Galabinov med 2 mål skal nok hjemmelaget kunne hente tre poeng og begynne å vise forrige sesongs takter. Formen i Europaligaen er også god for vertene Milan.

Skader

Milan mangler fortsatt Andrea Conti og Luca Antonelli på grunn av skader. I tillegg er Gustave Gomez, Gabriel, Hachim Mastour og Jherson Vergara ute på suspensjon. Genoa mangler kun en spiller og det er Nicolas Spolli som kommer tilbake tidligst i begynnelsen av november,

Se Milan – Genoa live stream

Spiller du odds på bet365 får du et stort utvalg av odds og live odds på nett. De gir også live oppdateringer på kampene, men det beste er at bettingsiden tilbyr live fotballstream på nett til alle sine spillere. Kampene som kan sees er de fleste europeiske toppligaene og Serie A er ikke noe unntak. Det gir deg som kunde på bet365 tilgang til live streame Milan Genoa når kampen spilles søndag kl 15:00. For å komme i gang med live fotball stream på nett må du registrere deg og det ordner du slik:

Hans Nielsen

248 Artikler