To jevne lag møtes på San Siro, se Milan – Bologna live stream

Milan – Bologna
San Siro
Serie A
Søndag klokken 20.45

Det er kun målforskjell på 1 mål som skiller Milan og Bologna før denne runden. Med lik form hittil er det to veldig jevne lag med litt ulike kvaliteter som møtes på San Siro.

To jevne lag, tross alt

Ved første øyekast kan AC Milan se ut som et langt bedre lag med formen 4 – 0 – 1 mot Bologna. Det understrekes også i det siste møtet på San Siro hvor Milan kknuste Bologna 3 – 0. Men, alle målene kom i andre omgang, og på tabellen i denne sesongen av Serie A er det ikke mye som skiller Milan fra Bologna.

Milan

Milan ligger litt etter i forhold til forrige sesong hvor de endte på 6. plass og kom seg til Europaligaen. Nå er de på 8. plass, med 5 poeng opp til Europabillett. Formen er på 6 – 3 – 6, og så langt har de scort 21 mål og har fått 20 mot seg på de 15 rundene de har spilt til nå.

På hjemmebane får de bare i liten grad tatt i bruk fordelen av å spille på eget gress. På San Siro står de med 3 – 2 – 2 og har kun scoret 6 mål og sluppet inn like mange. Og det er nettopp disse tallene som viser at det kan bli virkelig jevnt når de møter Bologna på søndag.

Bologna

Bologna har nemlig også 21 poeng, formen er lik med 6 – 3 – 6 og det er ikke mye forskjell på målforskjellen med 18 – 18 heller. Derimot skjer det ting på bortebane når Bologna spiller. Hittil har de vunnet 4 kamper og tapt 3, mens de har scoret 7 og fått 6 mål mot seg.

Skader og suspensjoner

For Milans del er det lite forandringer, siden sist har Alessio Romagnoli blitt suspendert, mens Oduamadi, Mastour, Vergara og Gabriel fortsatt er ute. Det samme er Andrea Conti, men på grunn av skade.

Bologna har også fått en nylig suspendering med Andrea Poli som er ute til 11. desember. Felipe Avenatti er også suspendert ut desember, mens Giancarlo Gonzalez akkurat ikke rekker kampen på grunn av skaden. Federico Di Francesco er også ute, og er ventet tilbake rundt nyttår.

Se Milan – Bologna på live stream

Milan har vunnet de fleste oppgjørene, men med tilsynelatende svikt i formen mot et Bologna som får det til på bortebane kan det bli et spennende oppgjør på søndag om viktige poeng. Kampen kan du se på live stream hos bet365. Det eneste du trenger en en aktiv spillerkonto og den fikser du raskt ved å følge disse trinnene:

Hans Nielsen

248 Artikler