Lazio kjemper om poeng mot Udinese for å holde Inter unna

Lazio – Udinese
Stadio Olimpico
Serie A
Onsdag klokken 19.00

Udinese har også vist god form og har ikke tapt noen av sine seks siste kamper i Serie A. Det gjør at det kan bli en kamp som byr på overraskelser på onsdag kveld.

Lazio – Udinese

Lazio tok tre poeng i begge kampene forrige sesong. Første kamp endte med 0 – 3 seier på bortebane, før de vant 1 – 0 hjemme på Stadio Olimpico. I 2015/16 sesong ble det spilt tre kamper mellom lagene. Igjen var det Lazio som kom best ut av det. Med fordel av hjemmebane i Serie A sikret de seg 2 – 0 seier, noe som ble fulgt opp med ny 2 – 1 hjemmeseier i Coppa Italia. Siste kampen endte derimot målløst på Stadio Friuli.

Lazio

Lazio befinner seg på tredjeplass i Serie A 2017/18, men det er langt opp til Juventus på andre som har 7 poeng mer, opp til Napoli på første mangler det 11 poeng. Langt tettere er det nedover på tabellen hvor Inter kun mangler 8 mål, mens Roma mangler 3 poeng for å kunne gi Lazio problemer. Hjemme på Stadio Olimpico har Lazio formen 5 – 2 – 2, og med 25 mål på hjemmebane er det sammen med Sampdoria det mestscorende hjemmelaget i Serie A denne sesongen.

Det trenger ikke bli tilfellet at de er i denne kampen for Ciro Immobile er nemlig ute med skade. Som toppscorer i Serie A vil det kunne by på problemer om han ikke er klar til kampstart. Videre mangler også Felipe Caicedo og Davide Di Gennaro. I tillegg til firkløveret som fortsatt er suspendert.

Udinese

9. plass med 29 poeng setter Udinese i en usikker posisjon i Serie A. Bologna har 27 poeng, Fiorentina har 28, mens Torino kun ligger 5 mål bak. Oppover skal det være muligheter med Atalanta og Milan et og to poeng foran. Bortebane er likevel ikke det som har gitt mest poeng for Udinese. Formen her er 4 – 1 – 4, samtidig scores det lite mål. 15 mål er langt unna Lazios 25 hjemmemål, selv om vi holder Immobiles 7 hjemmemål ute.

Gabriele Angella skal kunne stille i kampen etter å ha vært ute siden begynnelsen av desember. Valon Behrami, Ali Adnan og Rodrigo Aguirre er alle ute, og det er førsnevnte vi kan vente oss tilbake først, men det er ikke før i februar.

Se Lazio – Udinese live stream

bet365 er en bettingside som tilbyr en av de beste fotballpakkene for oddsspillere. Ikke bare er utvalget av odds stort, men du får også tilgang til live stream av fotball fra Serie A, Bundesliga, Ligue 1, La Liga og flere andre toppserier. For å se Lazio – Udinese live stream trenger du en aktiv spillerkonto og det ordner du ved å følge disse stegene:

  • Gå til bet365.com
  • Åpne en konto
  • Gjør et innskudd

Hans Nielsen

248 Artikler