Tre poeng og et steg mot toppen når Lazio får besøk av Torino?

Lazio – Torino
Stadio Olimpico
Serie A
Mandag klokken 21:00

Derby della Capitale mellom Roma og Lazio er et legendarisk byrivaleri i Italia, men nå kjemper de samme lagene om 4. plassen på tabellen. Sikrer Lazio seg full pott i møtet mot Torino går de nemlig forbi Roma som har samlet 35 poeng på 15 kamper.

Lazio – Torino

Lazio på hjemmebane har vært en tøff utfordring for Torino, og det ser vi på formen 3 – 2 – 0 fra de fem siste hjemmekampene for Lazio mot Torino, hvor de tre sist kampene har endt med seier. Legger vi til de omvendte møtet viser statistikken det samme. Torino som er beryktet for uavgjort og poengdeling sliter med å få det til på Stadio Olimpico.

Viktige poeng for vertene

Lazio har kun spilt 14 kamper etter at kampen mellom Lazio – Udinese ble utsatt på grunn av regn. På tross av det holder de seg på toppen av tabellen og har med 32 poeng kun 3 poeng mindre en sin argeste rival Roma. Med 2 mål mer enn Roma har de et godt utgangspunkt for å klatre forbi.

Formen er også god med 10 – 2 – 2, mens den hjemme er 3 – 2 – 1. Tapet kom mot Napoli, mens det ble uavgjort mot SPAL og Fiorentina. Med 35 mål så langt i sesongen er Lazio sammen med Napoli det nestmestscorende laget, kun slått av Juventus som har 41 scoringer så langt.

Uten nye skader skal Lazio kunne ta innpå Juventus også når det gjelder å score mest.

Uavgjort

4 – 8 – 3 gjør at Torino befinner seg på 12. plass med 20 poeng. Det er ingen som får flere uavgjort i Serie A. De er også jevnt fordelt på både hjemmebane og borte, så dette er noe som kan sette en stopper for Lazios gode mulighet for å klatre forbi Roma.

19 – 21 i målforskjell tyder dog på at det kan bli vanskelig. Torino er ikke et lag som scorer mye, samtidig mangler Torino en forsvarsspiller. Christian Ansaldi må stå over kampen, og det kan svekke forsvaret.

Se Lazio – Torino live fotballstream

bet365 gir god odds på kampen og Lazio har 1,50 i odds. Spiller du på uavgjort kan du få 4,50 i odds, mens seier til Torino gir deg 6,25. Bettingsiden bet365 gir deg også livestream av Lazio – Torino slik at du kan se fotball på nett. For å komme i gang med live streaming av denne og mange andre kamper fra europeiske ligaer trenger du en aktiv spillerkonto. Den ordner du raskt slik:

Hans Nielsen

248 Artikler