Se Lazio – Cittadella live streaming fra Coppa Italia

Lazio – Cittadella
Stadio Olimpico
Coppa Italia
Torsdag klokken 21.00

Lazios første runde i Coppa Italia. Serie B laget skal vøre overkommelig motstand, men fra før vet vi at det kan komme overraskelser i Coppa Italia.

Lazio – Cittadella

Siste møte mellom lagene var i Coppa Italia 2005/06 i runde 4. Her spilte de to kamper og på bortebane spilte Lazio uavgjort mot Cittadella. På hjemmebane derimot endte det med 2 – 0 seier.

Lazio

Lazio er inne på topp-5 i Serie A og har en grei ledelse på Sampdoria. I fjor havnet de også på 5., og gikk dermed til Europaligaen hvor de har vunnet 4 av 6 kamper. Det har tatt de videre til sluttspillet.

I Serie A har de formen 10 – 2 – 3, mens det står 3 – 2 – 2 på hjemmebane.

Lazio mangler fortsatt Davide Di Gennaro og Nani, og det er usikkert når de kommer tilbake i spill.

Cittadella

Første møte i Coppa Italia var mot AlbinoLeffe og her vant Cittadella 2 – 1 på hjemmebane. I de to neste rundene møtte de Serie A lagene Bologna og SPAL, begge som bortekamper, men Cittadella vant første kampen 0 – 3 og neste 0 – 2. Tøffere kan det riktignok bli i denne kampen.

I Serie B ligger Cittadella på 6. plass etter å ha spilt 8 – 4 – 6. På bortebane står det 4 – 1 – 3. Det sammen med overraskende bra form i Coppa Italia kan det bety at Cittadella skal kunne gi Lazio tøff utfordring.

Se Lazio – Cittadella live stream

Odds på Lazio er 1,25 og det er klart at de er favoritter, men vi har tidligere sett at lag fra lavere divisjoner kan overraske i Coppa Italia. Skulle Cittadella klare å spille en uavgjort vil det være verdt 5,50 i odds, mens en borteseier vil gi deg 12,00 ganger innsatsen tilbake. Denne oddsen finner du på bettingsiden bet365, hvor du også kan se kampen på live streaming.

For å se live streaming på bet365 trenger du en aktiv spillerkonto. Når du har laget det vil du få tilgang til live fotballstream fra Coppa Italia, Serie A, La Liga, Bundesliga og flere andre toppligaer i Europa. Du kan følge denne fremgangsmåten for å komme i gang med live fotballstream:

Alle tips er godt undersøkt og gitt i godt tro, men profitt kan ikke garanteres. Odds korrekt ved publisering, men kan bli forandret før avspark.

Hans Nielsen

248 Artikler