Kvartfinale i Coppa Italia: Se Juventus – Torino live stream

Juventus – Torino
Juventus Stadium
Coppa Italia
Onsdag klokken 20.45

Juventus har en sterk sesong i Serie A, og gjorde det ikke dårligere i Champions League gruppespillet. Første kamp i Coppa Italia endte med 2 – 0 seier, nå står kun Atalanta mellom Juve og semifinale.

Juventus – Torino

Juventus har bare spilt en gang mot Torino denne sesongen, også det var på Juventus Stadium. Dette oppgjøret hadde Juve full kontroll på og kampen endte 4 – 0. Siste møte forrige sesong ble også spilt på Juventus Stadium, og her endte det med et poeng til hver i en kamp som ble avsluttet med 1 – 1. De tre oppgjørene før dette har derimot alle gått i Juves favør, med 1 – 3 som svakeste resultat.

Juventus

Vertene vinner det meste, og har avsluttet gruppespillet i Champions League med 2. plass i Gruppe D etter å kun ha tapt en bortekamp mot Barcelona. I Serie A viser Juventus også sterk form og holder følge med Napoli som kun leder med et poeng. Samtidig holder de Inter på en armlengdes avstand, her skiller det nemlig 6 poeng. Formen er på 15 – 2 – 2, mens den på eget gress er 8 – 1 – 1, noe som gjør Juve til Italias beste hjemmelag. Med kun to spillere ute, Benedikt Höwedes og Mattia De Sciglio, er sjansen stor for at de også skal gjøre det bra i Coppa Italia.

Torino

Torino er i år som i fjor mesterne når det gjelder uavgjort. Serie A 2016/17 ble avsluttet med 14 uavgjort, og nå har de 10 etter 19 spilte kamper. Å avgjøre kamper har de derimot klart i Coppa Italia. Første kamp ble spilt på hjemmebane mot Trapani, her endte det 7 – 1. Neste kamp ble også spilt hjemme. Denne kampen mot Carpi ble avsluttet 2 – 0. Siste kamp ble spilt på bortebane mot langt tøffere motstand. Her møtte de nemlig Roma, men uansett sikret Torino seg videre spill i Coppa Italia med 1 – 2 seier.

Siden den gang har Torino støtt på problemer. Adem Ljajic og Andrea Belotti er to av Torinos tre beste toppscorere, og er nå ute med skader. Listen over skadede spillere har også blitt lang etter desember. I tillegg mangler nemlig Antonio Barreca, Lyanco, Kevin Bonfazi og Cristian Ansaldi.

Se Juventus – Torino live stream på nett

Med lang skadeliste for Torino er det ingen tvil om at hjemmelaget er favoritter. Uansett kan kampen by på mye bra underholdning og du kan se Juventus – Torino live stream om du har en aktiv spillerkonto på bet365. bet365 gir sine spillere live stream av de beste kampene fra Coppa Italia, og europeiske toppserier som Serie A, La Liga og Bundesliga. Følg denne fremgangsmåten for å se Juventus – Torino live stream:

Hans Nielsen

248 Artikler