Ubeseirede Inter kan ta innpå Napoli

Inter – Chievo
San Siro
Serie A
Søndag klokken 15.00

Inter kan vise til sterk form både i Serie A generelt og mot Chievo. 3 poeng til vertene vil sikre posisjonen i toppen og kan gjøre Inter til en farlig utfordrer for Napoli. Chievo befinner seg midt på treet og har ikke vunnet på San Siro siden 2001.

Tidligere oppgjør mellom Inter – Chievo

Selv om det er lang tid siden Chievo tok full pott på San Siro trenger vi ikke gå lengre tilbake i tid enn forrige sesong for å finne sist gang de tok tre poeng mot Inter. Første oppgjør mellom lagene på Stadio Marc’Antonio Bentegodi endte nemlig med 2 – 0 seier til Chievo, mens returen på San Siro endte 3 – 1 til Inter. På de fem siste kampene mellom Inter – Chievo har det endt 3 – 1 – 1.

Ubeseiret

Det er kun Inter og Napoli som i skrivende stund står ubeseiret etter 14 runder i Serie A. Napoli er hårfint bedre og har en uavgjort mindre, men Inters 11 – 3 – 0 står det likevel respekt av. Med 36 poeng er det kun Juventus som kan ta igjen Inter før runde 15 av Serie A, men det kan vise seg tøft for Juve som møter Napoli på fredag 1. desember.

På San Siro har en uavgjort mot Torino i runde 12 som dårligte resultat. Med 15 mål for seg av totalt 28, og 5 mot seg av samlet 10 viser de at de trives litt bedre på hjemmebane enn borte. En som stortrives hjemme er Mauro Icardi, som er toppscorer i Serie A og har 10 mål på hjemmebane og 5 borte. Det skal vi ikke se bort i fra at de også drar nytte av mot Chievo.

Det regnes med at Matias Vecino er tilbake til denne kampen, og det betyr at ingen av de faste spillerne er ute med skade til denne kampen. Fortsatt er Assane Gnoukouri og Zinho Vanheusden ute. Det som kan by på problemer derimot er at både forsvarsspilleren Miranda og midtbanespilleren Roberto Gagliardini, som begge pleier å stille til start må stå over på grunn av suspensjon etter gule kort.

Chievo

Med 5 – 5 – 4 har Chievo forbedret seg i forhold til forrige sesong og har nå 9. plassen. Med 20 poeng er de kun 4 og 5 mål bak Bologna og Milan. Men, det skal være vanskelig å komme forbi når de har formen 2 – 3 – 2 på bortebane og det er Inter de møter i kampen.

Chievo har en kort, men utfordrende liste over mangende spillere, det mangler nemlig en av sine nestbeste målscorere i Lucas Castro som må stå over etter skade, i tillegg får ikke midtbanespilleren Ivan Radovanovic spille på grunn av rødt kort.

Se Inter – Chievo live stream

Inter – Chievo live stream finner du på bet365. Det eneste du trenger for å få tilgang til live streaming av Serie A er en aktiv spillerkonto og den ordner du raskt slik:

Hans Nielsen

248 Artikler