Hellas Verona kan vente seg et smell mot Juventus på lørdag

Hellas Verona – Juventus
Stadio Marc’Antonio Bentegodi
Serie A
Lørdag klokken 20.45

Det er litt over et og et halvt år siden lagene sist møttes på Stadio Marc’Antonio Bentegodi. Selv med en seier mot Serie A 2015/16 vinneren ble ikke godt nok til å styre unna nedrykk for Hellas Verona.

Hellas Verona – Juventus

Etter en sesong i Serie B er Hellas Verona igjen klare til å ta i mot Juventus. Forrige kamp endte med en overraskende 2 – 1 seier til vertene på Stadio Marc’Antonio Bentegodi. Det første møtet samme sesong endte derimot med 3 – 0 seier til Juventus. Lettere for Hellas Verona var det heller ikke i 2014/15 sesongen. Her endte det med uavgjort på hjemmebane og 4 – 0 tap borte. Enda verre gikk det i Coppa Italia samme sesong. Med 6 – 1 på hjemmebane gav Juve Hellas Verona en smell.

Hellas Verona

Denne sesongen i Serie A holder i hvertfall Hellas Verona seg unna desidert sisteplass, men nestsiste gir også nedrykk. Foran seg har de Crotone og SPAL, begge med 15 poeng som er 2 poeng mer enn Hellas Verona har nå. Formen på 3 – 4 – 11 står i sterk kontrast til resultatene de gav i Serie b forrige sesong, men er som ventet med langt tøffere motstandere. På hjemmebane har de så langt kun tatt 7 poeng etter 2 seiere, 1 uavgjort og 6 tap.

Hellas Verona har både suspensjoner og skader, men det er ingen nye spillere som har gått ut siden midten av november. Det betyr at Matteo Bianchetti og Mattia Zaccagni er ute med skader, og Michelangelo Albertazzi og Alejandro Gonzales er suspendert.

Juventus

Juve har en sterk sesong og kan ta æren for serieleder Napolis eneste tap denne sesongen. På 18 spilte kamper har Juve vunnet 14, spilt 2 uavgjort og bare tapt mot Lazio og Sampdoria. Juventus har så langt 8 bortekamper og det har gitt 19 poeng etter en poengdeling mot Atalanta og et tap mot Sampdoria. Juventus har også bare en skade. Det er Benedikt Höwedes som har vært ute siden 30. november.

Se Hellas Verona – Juventus live stream

bet365 er en norsk bettingside som gir tilgang til live stream av fotball. Har du en aktiv spillerkonto kan du følge Serie A, Bundesliga, La Liga og Ligue 1. For å følge Hellas Verona – Juventus live på nett trenger du bare å følge denne fremgangsmåten:

Hans Nielsen

248 Artikler