Genoa står uten hjemmeseier før møtet mot Atalanta

Genoa – Atalanta
Stadio Luigi Ferraris
Serie A
Tirsdag klokken 19.00

Atalanta avsluttet forrige sesong av Serie A på 4. plass og kom seg dermed til Europa League. Der kom de seg gjennom Gruppe E uten tap og på toppen av tabellen. Men, i Serie A går ting langt dårligere. De har 11. plass og kun vunnet en av de fem siste kampene.

Genoa – Atalanta

I de tidligere møtene har det vært blandede resultater. Som i sesongen 2016/17 hvor Atalanta vant begge møtene med solid margin, mens Genoa og Atalanta tok hver sin borteseier i sesongen før det. Ser vi på de 10 siste kampene er det jevnt med 3 – 4 – 3.

Genoa

Med 13 poeng er Genoa kun 2 poeng over nedrykkslinja, og så langt har de notert seg formen 3 – 4 – 8. Med 13 scoringer så langt er de også i bunn når det gjelder å score mål, 20 mål mot seg gir de likevel et lite pusterom.

På hjemmebane er formen 0 – 2 – 5 og med det er de det dårligste Serie A laget på eget gress. 15 av de 20 målene de har sluppet inn har også kommet på Stadio Luigi Ferraris.

Genoa har ingen skader, men midtbanespiller Giuseppe Rossi er suspendert og kommer ikke tilbake før januar.

Atalanta

Gjestene har gjort det litt bedre enn Genoa, men 5 – 5 – 5 er ikke nok til mer enn 11. plass, noe som er en stor forskjell fra forrige sesong. Det kan tyde på at Atalanta har kapasitetsproblemer og har puttet alt i Europaligaen. Men, med gruppespillet overstått skal de kunne rette mer fokus på Serie A og med 20 poeng har de sjanse til å klatre videre. Det er nemlig ikke mer enn 2 poeng opp til 8. plass og 4 poeng opp til Milan på 7.

Det er ingen nye skader eller suspenderinger for Atalanta. Det betyr at det kun er forsvarsspiller Boukary Dramé som er suspendert til 1. januar som ikke kan stille i denne kampen mot Genoa.

Se Genoa – Atalanta på nett

Genoa og Atalanta er en av mange fotballkamper som du kan se på nettet. bet365 gir deg tilgang til de viktigste oppgjørene i italiens Serie A, tyske Bundesliga og spanske La Liga. Det betyr at du kan fylle hele uken med å følge de beste fotballkampene live på nett.

For å begynne å se live stream av fotball trenger du en aktiv spillerkonto på bet365. Det betyr at du må ha plassert et bet i løpet av de siste 24 timene. På den måten får du mest ut av fotballkampen hos bet365. Her finner du nemlig det beste utvalget av odds og live stream av fotball. Slik lager du en aktiv spillekonto på bet365:

Hans Nielsen

248 Artikler