Kampen om sentral-Italia

Fiorentina – Roma

Stadio Artemio Franchi

Søndag 15.00

Roma har så langt kun to tap i Serie A, men Fiorentina vet å sparke fra seg på hjemmebane. Uten Théréau kan det likevel bli for tøft mot Roma.

Fiorentina – Roma

2 – 0 – 3 står det til Fioretina før kampen mot Roma. Legger vi vekt på kamper spilt på Stadio Artemio Franchi, 1 – 2 – 2. Ser vi på målene som scores i Serie A, er vertene et mer aggressivt lag, med 19 scoringer og 13 mot. Roma har 17 mål på 10 kamper, men har kun sluppet inn 5. Det kan bety at Fiorentina skal få det tøft på hjemmebane på søndag.

Fiorentina

Med en 7. plass mangler Fiorentina også 4 poeng for å være på en plass for potensielt spill i europa neste sesong. Formen på 5 – 1 – 5 tyder på at det er et ujevnt lag som ikke helt har funnet veien. Men, på hjemmebane står det så langt 3 – 1 – 1 og det betyr at de er sterke hjemme. Tapet kom mot Sampdoria i runde 2, mens uavgjorten kom i møtet mot Atalanta.

Noe som dog er en strek i regningen er at toppscorer Cyril Théréau er ute med skade. Den tidligere Udinese spilleren sliter med muskelskader og er usikker på når han er tilbake. Med 6 scoringer så langt er dette en spiller Fiorentina kan savne i denne kampen mot Roma.

Roma

Roma har vunnet to kamper og spilt to uavgjort i Champions League Gruppe C. Med tøffe utfordrere som Chelsea og Atletico Madrid er det å lede gruppen en tegn på styrke.

Det går også godt for Roma i Serie A. Så langt har de formen 8 – 0 – 2. Tapene kom mot Inter og Napoli. På bortebane har de vunnet alle 4 kamper som er spilt.

Det mangler 3 spillere for Roma; Grégoire Defrel, Bruno Peres og Rick Karsdorp. Alle har gått ut i løpet av de siste par ukene og det er ingen klare datoer for friskmelding. Men, i motsetning til Firorentina har Roma fortsatt sin toppscorer Edin Džeko klar til start.

Fiorentina – Roma live stream

bet365 er en bettingside som gir sine spillere tilgang til live fotballstream av de beste seriene i Europa. Serie A og kampen mellom Fiorentina og Roma er også tilgjengelig. Dersom du vil se Fiorentina – Roma live stream trenger du en aktiv spillerkonto. Da får du også tilgang til et stort utvalg av kamper fra Bundesliga, La Liga og Ligue 1. Kontoen åpner du slik:

Hans Nielsen

248 Artikler