Fiorentina trenger poeng mot Inter, se kampen på live stream

Fiorentina – Inter
Stadio Artemio Franchi
Serie A
Fredag klokken 20.45

Fiorentina – Inter er et åpent oppgjør. Hos bookmakerne er det Inter som er favoritter med knappest mulig margin. Det gjør Fiorentina – Inter til en kamp som er verdt å se på live fotball stream.

Fiorentina – Inter

Det er målrike kamper om gjelder for Fiorentina og Inter når disse møtes. 3 – 0 endte denne sesongens første oppgjør på San Siro. Mer mål ble det i Serie A 2016/17. Første kamp endte med 4 – 2 hjemmeseier til Inter, mens Fiorentina slo tilbake 5 – 4 i det motsatte oppgjøret. I 2015/16 tok derimot Fiorentina først 1 – 4 sier og fulgte opp med 2 – 1 på hjemme. Det gir formen 3 – 0 – 2 til Fiorentina mot Inter.

Fiorentina

7 – 6 – 6 vitner om at Fiorentinas form er litt svakere i år enn i fjor, ting ser likevel ut til å være på bedringens vei. De har nå 7 kamper på rad uten tap. Men med 5 uavgjort er det et stykke igjen før de kan hevde seg blant de aller beste i Serie A.

Motivasjon skal det likevel være nok av, med både mye å forsvare seg mot nedover på tabellen, samtidig som det bare er 3 poeng opp til Smapdoria som ligger på 6. plass. Men med en kamp mindre spilt er det også utenfor rekkevidde med det første.

Positivt er det derimot når man ser på skader og suspensjoner for Fiorentina. Her er nemlig skadebenken tom, og det er heller ingen suspenderte spillere før kampen mot Inter som spilles på fredag.

Inter

Inter holder 3. plass og leder knepent på Roma med 2 poeng. Men, legges det til at Roma har spilt en kamp mindre kan for rollene snus om. Inter har en sterk form i Serie A så langt med 12 – 5 – 2, og på bortebane har de kun tapt for Juventus.

Inter fikk to lite hyggelige overraskelser på julaften. Da ble det nemlig klart at Miranda og Danilo D’Ambrosio gikk ut med skader. Miranda er ventet tilbake 4. januar og rekker dermed kampen. D’Ambrosio er ute til 20. januar og må derfor stå over sammen med Zinho Vanheusden som har vært ute siden september.

Se Fiorentina – Inter live stream

Kampene mellom Fiorentina – Inter har tradisjon for å bli målrike, noe som ikke gjør oppgjørene mindre underholdende. Har du en aktiv spillerkonto på bet365 kan du følge Fiorentina – Inter live stream, sammen med alle de beste kampene fra Bundesliga, La Liga, Ligue 1 og selvsagt Serie A. Her er fremgangsmåten du må følge for å få Fiorentina – Inter live stream:

Hans Nielsen

248 Artikler